Ovako izgleda ćerka Vladimira Putina: Raskrinkana najbolje čuvana svetska tajna

Identitet ćerki ruskog predsednika godinama se čuva u tajnosti, a čak se i njihova imena pretpostavljaju, a da ne pričamo o fizičkom izgledu i činjenici da ne postoji nijedna njihova slika na internetu.

Ipak, “Gardijan“ je objavio fotografije za koje se pretpostavlja da je na njima mlađa ćerka ruskog predsednika Katarina Vladimirovna, koja koristi lažno ime Tihonova.

Agencija Rojters navodi da je identitet otkrila tokom razgovora sa Andrejom Akimovom, zamenikom direktora Gasprombanke, koji je to preneo medijima.

Kao što se može videti na slikama, Katarina liči na njenu majku Ljudmilu, od koje se Putin razveo 2014. godine i radi na Moskovskom univerzitetu kao zamenica prorektor, gde vodi projekat „Inopraktika“ koji za cilj ima da pomogne mladim naučnicima.

“Znam da je to Putinova ćerka, poznajem je još od malih nogu. Bez obzira na njene porodične veze, odlučili smo da podržimo projekte Univerziteta u Moskvi“, rekao je Akimov Rojtersu.

Ko je Katarina Vladimirovna?

Dvadesetdevetogodišnja devojka je diplomirala orijentalistiku, nakon čega je nastavila postdiplomske studije na fakultetu na kom sada radi. Udata je za bogatog ruskog bankara Kirila Šamalova (33), čiji otac je dugogodišnji Putinov prijatelj. On je jedan od glavnih akcionara Banke Rusije, a ima deonice i u brojnim gasnim kompanijama. On i Katarina zajedno imaju imovinu vrednu oko dve milijarde dolara, koja uključuju i brojne nekretnine u Rusiji i inostranstvu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top