NEVEROVATNO OTKRIĆE U RUSIJI: Vladimir Putin došao u posed Arkanovog prstena punog misterija. Antikvarnica je zapaljena, a prsten je navodno nestao, sve do sada...

Neverovatna informacija se pre nekoliko godina pojavila u kriminalnim krugovima Beogada. Naime, jedan domači priznat vođa kriminalne grupe je želeo da nasledi čuveni Arkanov prsten koji je nestao posle njegove smrti. Poslata je vest kako se za bilo koju informaciju o tom prstenu nudi kao nagrada 10.000 dolara. O nestanku tog prstena smo već pisali na našim stranicama. 

- Jednom je Željko krenuo na poslovni sastanak, nazovimo ga tako, sa jednim uglednim stranim biznismenom. Stavio je taj prsten, jer je posao bio krupan i značajan, hteo je da pomkaže svoju moć. Biznismen je odbijao njegove predloge i nije hteo da sarađuju. Onda mu je Arkan konkretno rekao: slušaj, ako ne bude kako sam rekao, prsten koji konstantno gledaš na mojoj ruci, zabiću ti u dupe. I to ozboljno mislim tako. Naravno, dobio je uslove koje je želeo - izjavio je Žabac jednom prilikom, koji se često tih godina nalazio u Arkanovom društvu

Posle njegove smrti, prsten je navodno nestao. Mnogi su mislili da je Ceca kriva za njegov nestanak, ali se posle par godina pojavio u Italiji. Navodno, prilikom jedne racije policije u Italiji, uhvaćena je krupna zverka, jedan od vođa sicilijanske mafije. Prilikom hapšenja, nezgodno je skočio sa zgrade dok je bežao od policije i slomio vrat. Prsten je predat italijanskoj policiji, ali je ubrzo nestao iz skladišta gde se skupljaju ovakvi dokazi.

Sledeći put, prsten je viđen u Rusiji, kada je jedan biznismen, da ne kažemo mafijaš, nastradao prilikom vožnje svog Porše Kajena. Prsten je policija regularno vratila njegovoj porodici, koja ga je kasnije prodala na aukciji jednoj renomiranoj ruskoj antikvarnici. I dalje je nosio svoj pun sjaj, ali njegova prošlost je bila malo poznata. Svi su krili da je njegov prvi vlasnik mafijaš iz Srbije.

Antikvarnica u Rusiji je vrlo brzo izgorela. 

Nekoliko godina kasnije, pronela se neverovatna vest, da je lično Vladimir Putin doašo u posed mističnog Arkanovog prstena. Neverovatno, zar ne? Ali kako je do toga došlo? Pretpostavlja se da je mafija pokrala zapaljenu antikvarnicu, a u nbekim sumnjivim poslovima i korupcijama koje vlada u Rusiji, Putin je dobio prsten kao nagradu.

Ili je jednostavno i sam želeo da ima Arkanov prsten. Nikada nećemo saznati, a sigurno ni Vladimir Putin neće ispričati celu priču o svom moćnom prstenu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top