KAKO OVO JOŠ UVEK NIJE SKINUTO SA YOUTUBE-A:: Masovna tuča Rusa protiv muslimana NIJE izašla na dobro (VIDEO)

U Rusiji živi preko 800.000 Turaka iz Azerbejdžana. Većinska religija ove druge zemlje je muslimanska, dok je u Rusiji pravoslavna, a tamo i te kako postoje grupe mladih ljudi koje su netrpeljive prema svemu onome što nije - izvorno rusko.

Grupne tuče se u Rusiji smatraju i svojevrsnim ritualom ulaska u svet odraslih - ne svugde i ne među svim mladim Rusima, ali postoji izvestan, brojčano značajan segment društva kome je ovakva vrsta nasilja svakodnevica.

Upozorenje: snimak nije za osetljive.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top