ČUDNO, BIZARNO I TRAGIČNO: Ovako izgleda kada ruske naručene mlade prvi put upoznaju svoje supruge!

Kada ove ruske naručene mlade upoznaju svoje muževe po prvi put, to je zaista super neprijatno. Ali i smešno, bar nama koji nismo naručene mlade.

Da pogledamo zajedno neke od primera, čini nam se da lepe Ruskinje nisu baš najsrećnije zbog odluke da se udaju na neviđeno, ali što se kaže "prošao brzi voz".

1. Ćao, ja sam Vejn

Ćao Vejne, ja sam Julija. Jel možeš molim te da me ubiješ? Odmah...

2. Hmmmm

Ovo jednostavno deluje ilegalno, ali stvarno. Ona izgleda kao da ima 12 godina, a on kao da je previše vremena provodio na igricima za kompom.

3. Upomoć!

Ova dama pokušava da mislima kaže prijateljici da je "vadi odavde"! Ovom mladoženji je potrebno depiliranje obrva, inače.

4. Papa?!

Zašto on nosi plavu košulju sa belom kragnom i crvenom kravatom? Jel on baš toliki Amerikanac?! Ne on je jednostavno katastrofa.

5. Petlja

Obožavamo način kako se ona odaljava dok je on vuče nazad. Kako on uopšte nije uspeo da nađe sam sebi ženu? Samo pogledajte tu petlju.

6. Mislite da postoji razlika u godinama?

Mislite da slušaju i istu muziku ili...

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top