Razbojnik amater opljačkao menjačnicu u Ugrinovcima: Napravio haos za 20 evra!

Nadrealna priča iz Ugrinovaca! Maskirani razbojnik opljačkao je menjačnicu i pritom napravio ogromnu štetu da bi došao do plena od - 3.000 dinara!

Naime, kako je ispričao vlasnik menjačnice, razbojnik je probušio 3 rupe u zidu koji odvaja prodavnicu prehrambene robe i menjačnicu, kako bi došao do kase.

- Ušao je oko 21.40, bio je u menjačnici sve do ponoći. On je obio vrata susedne prodavnice, tamo je uništio robu, isekao pult, a onda je uzeo PP aparat i tukao u zid, kako bi ga razbio. Onda je ušao u menjačnicu, ali u deo gde su mušterije. Kada je video da ne može do kase, jer je zaključano, lupao je aparatom za gašenje požara po blindiranom staklu, koje je naprslo, ali nije mogao da ga slomi - ispričao je on.

Potom je, objašnjava vlasnik, odlučio da opet iz prodavnice napravi rupu i uđe u deo sa novcem i kompjuterima.

Napravio je zapravo još 2 rupe i uspeo, ali to kamera nije snimila, jer je verovatno pokidao žice dok je razbijao zid.

Na kraju je došao do kase, a u noj zatekao tek nekoliko hiljada dinara.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji