Žena

Žena (897)

default

Kada udari žudnja, ne važe nikakva pravila ponašanja, gubi se osećaj za sramotu i samo je jedna fiks ideja. Daj. Sada. Bilo gde, ali odmah!

 

OK, istorija ih pamti kao velikane, ali da li ste znali da su preminuli tokom seksa? (FOTO) (GIF)

Seks na otvorenom mestu. Fantazija mnogih, ponekad predivna životna avantura, hrabra egzibicija, ali ponekad - nešto najodvratnije što može da postoji. Makar kad su u pitanju ovi ljudi.

1. Brate, ovo je muški WC

 

2. Prstenac

 

3. Seks-mašina

 

4. Grupnjak

 

5. Povraća mi se od vaše veze!

 

6. Niste provaljeni...

 

7. Nonšalancija

 

8. Opa, baš je gipka!

 

9. Sramotni primerak ljudske vrste

 

10. Oportunista

 

11. Bolje da ljulja, nego da žulja

 

12. Čekaj da ti popravim šlic...

 

Mnoge stvari mogu da poljuljaju vezu i dovedu do raskida, nevera, nepoverenje ili zanemarivanje voljene osobe. Međutim ni jedno od navedenog nije na vrhu liste uzroka zbog kojih parovi stavljau tačku na dugogodošnje veze. Psiholog Džon Gotam tvrdi da je rzlog sasvim nešto drugo.

Ova svakodnevna situacija predstavlja najveći je rizik za prekid veze

Istraživanje stručnjaka za veze pokazalo je da se rizik za prekid kod parova može predvideti sa 94-postotnom sigurnošću zbog jedne svakodnevne situacije: svađe. Tačnije načina na koji se parovi svađaju može mnogo toga da kaže o odnosu partnera. 

Svađe su sastavni deo i najzdravijih veza, razmimoilaženje u stavovima je normalno, ali način na koji partneri tretiraju jedno drugo tokom te svađe mnogo govori o tome kolilo će veza trajati.

Ovako izgleda svađa parova kojima se bliži raskid, otkriva psiholog. Ukoliko se svađa od iznošenja stavova pretvori u omalovažavanje druge strane i počne da se javlja prezir, raskid je pre ili kasnije neminovan. 

Tipične izjave kojima se partner omalovažava su prema rečima psihologa, sledeće. Ukoliko ih vaš partner izgovara vreme je da raszmislite šta radite sa njim još uvek, tvri on.

default

Ukoliko želite da razmrdate svoje vijuge, a ujedno i poboljšate koncentraciju onda će vam se ova mozglaica sigurno dopasti.

Na njoj se vidi mnogo kokoški iste boje, oblika i veličine, ali postoji jedna caka. U moru koka, postoji i jedan uljez. Pokušajte da pogodite ko je u pitanju. Da li ga vidite?

default

Ona ima više od 250 hiljada pratilaca na društvenoj mreži "Instagram" i u poslednje vreme je privukla pažnju mnogih jer i te kako želi da liči na Anđelinu Džoli.

A da li je Iranka Sara Tabar u tome uspela?

Iako njeno lice u nekim crtama podseća na lice poznate glumice, Sara je preterala pa nos izgleda kao kod Pinokija.

Ima 29 godina i više od 50 operacija na svom telu sa jednim jasnim ciljem- da bude tamošnja Anđelina Džoli. Međutim, njene fotografije su, najblaže rečeno, morbidne.

Neki su joj već, zbog izgleda, dali epitet "mrtve mlade".

Pogledajte šta je od sebe napravila Sara Tabar!

default

Beba vanzemaljac koja je prije 3 dana rođena u Nišu (Srbija) tajno je prebačena u Ameriku! Ovaj tajni poduhvat izvršili su pripadnici Američke vojske i NASE a prebačena je helikopterom Chinook.  Ovo je dogovoreno bez pristanka majke koja je još u komi nakon što je vidjela svoju bebu.

Iako prenos nije legalan vlasti srbije i SAD-a se pozivaju na zaštitu nacionalne sigurnosti zemalja tako da će beba biti pod stalnim nadzorom američkin naučnika i doktora.

Karantinski prostor je već oformljen u Hjustonu.   Informaciju o ovom tajnom transferu novorođene beba vanzemlajca dobili smo od uposlenika Beogradskog aerodroma Nikola Tesla, a beba je za ameriku odletjela sinoć u 01.00 po lokalnom vremenu.

Šta će se dalje dešavati ostaje da se vidi.

Iako ne znamo zvanično kada će novi iPhone modeli stići u Srbiju, u odnosu na cene koje će biti postavljene u drugim zemljama možemo barem da pretpostavimo koliko će Appleovi telefoni koštati.

U Americi, osnovne verzije novih iPhone modela sa 64GB prostora za skladištenje podataka će koštati:

- iPhone 11 - 699 dolara

- iPhone 11 Pro - 999 dolara

- iPhone Pro Max - 1099 dolara

Uprkos tome što se još ne zna tačan datum dolaska, imamo neke okvirne cene novih iPhone telefona u našem okružnju, pa tako možemo da pretpostavimo da će one biti slične i u Srbiji.

Francuska

Apple iPhone 11 (64GB): 809 evra

Apple iPhone 11 Pro Max (512GB): 1.659 evra

Italija

Apple iPhone 11 (64GB): 839 evra

Apple iPhone 11 Pro Max (512GB): 1.689 evra

Velika Britanija

Apple iPhone 11 (64GB): 729 funti

Apple iPhone 11 Pro Max (512GB): 1.499 funti

default

Ekspert Vilijem Henson otkrio je kako postoji nekoliko predmeta u stanu koji odaju da ste bez prebijene pare.

'Većina ljudi misli da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude kvalitetna, od pamuka, lana ili mešavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene plejboj," kaže Henson, i na to nemamo šta da dodamo. A onda je proširio spisak:

PLIŠANI MEDVEDIĆI

Mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cveće i ljubavne izjave.

OGROMNA OGLEDALA

Ogromna ogledala na neuobičajenim mestima su vulgarna. Ona vrište da ste narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon spavaće sobe, a koja zaista izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Zapravo, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija - tvrdi ovaj ekspert, piše magazin Žena.

NAMEŠTAJ OD STAKLA

''Održavanje takvog nameštaja je takva gnjavaža da o tome ne vredi ni razmisliti, a kamoli kupiti to. Uostalom, takav nameštaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni'', savetuje ekspert.

GOMILA JASTUKA

''Očigledno je da ste sebi jednom priuštili letovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bedniji' - zaključio je on na kraju.

default

Ova tri horoskopska znaka će se posebno obradovati vestima koje za njih imaju astrolozi

Dolazi period kada ćete moći da kažete da vam u životu sve ide uzlaznom putanjom, ukoliko ste rođeni u jednom od tri znaka za koja astrolozi imaju dobra predviđanja.

Ali to ne zanči da će ostalih 9 znakova da pati. Ovaj period je generalno povoljan za sve horoskopske znake, ali za ova tri je posebno dobar.

Univerzum nam poručuje da je vreme da krenemo napred i konačno počnemo da ostvarujemo ciljeve koje smo odavno zacrtali, jer je period za to više nego dobar.

Što pre počnete sa menjanjem navika, to ćete brže osetit poboljšanje.

Počevši od 13. septembra pa sve d 23. period iskoristite maksimalno. Ovaj savet astrologa važi za sve znake osim za sledeća tri, jer će oni osetiti poboljšanje bez imlo uloženog truda. NJima se ovoh dana smeši velika sreća.

Svi koji su rođeni u znaku devce mogu da se raduju ovom periodu. 

Jedno je sigurno, vaš dugo očekivani san će se ostvariti, a pred vama se nalazi put kojim ćete koračati punim srcem, a ta staza je puna uspeha.

U ovom periodu, u životu Bikova, će se desiti važan događaj, koji će uticati na sferu porodice, posla i ljubavnih odnosa.

Svi usamljeni Bikovi će imati priliku da upoznaju vrlo zanimljivu osobu.

Velike i značajne stvari će se desiti i onim bikovima koji su u vezi.

Ovih deset dana će biti sjajni i za osobe rođene u zanku rbe.

Na poslovnom polju i polju finansija vas čekaju velika i iznenadna poboljšanja. desiće se vrlo brzo i itnenadno da ćete biti po malo i zbunjeni.

default

Jedan mladić započeo je aferu sa suprugom svog brata i sada ne zna šta da radi.

Njegov problem nije usamljen slučaj, a on je ispričao da je sve počelo pre tri godine kada se njegov brat oženio, kao i to da svoju ljubavnicu voli i da ne može bez nje.

Kako je objasnio, njegov brat je ponekad nasilan i jednom kada je otišao kod njih zatekao ju je kako plače. U zagrljaju mu je otvorila dušu i ispričala da se njen suprug loše ponaša prema njoj.

- Sažalio sam se i poljubio je, a ona mi je uzvratila. Bilo je poput magije. Sjedeći put kada su posvađali, poslala mi je poruku i našli smo se. Imali smo seks o u mom automobilu i od tada smo ljubavnici - priča ovaj tridesetogodišnjak.

- Ja sam takođe imao problema u vezi. Nisam mogao da ostanem sa majkom svoga sina i raskinuli smo. Ona je nakon raskida pronašla nekog novog dečka, a on nije prihvatio našeg sina i zbog toga sam sada samohrani otac. Nedugo nakon toga razboleo mi se i otac pa se sada brinem o njemu. Sestra i ja se menjamo, ali je brat sebičan i ne želi da nam pomogne - nastavio je.

Objasnio je Deidre da je njegova afera trenutno jedina svetla tačka koju ima pored sina. Jedino kada je sa njom se oseća mlado, bezbrižno i zaljubljeno.

- Oboje se bojimo trenutka u kojem će on saznati. Zna biti nasilan i zato je ona u strahu da ga ostavi- rekao je.

Srećom, Deidre je imala savet za njega.

- Samo je pitanje vremena kada će brat saznati. Razumem koliko je uplašena vaša ljubavnica, ali za nju i njenu decu nije zdravo da borave u okruženju nasilja i straha. Predložite joj da smisli strategiju kako da ga ostavi na siguran način. Ako je potrebno, neka potraži pomoć u centrima za prevenciju porodičnog nasilja. Tek nakon što se ona osamostali, odlučite da li ćete biti zajedno - posavetovala ih je.

default

Odrastala sam u hrišćanskoj porodici, a roditelji su mu uvek govorili da je nevinost nešto najdragocenije što imam.

Majka mi je skrenula pažnju da to moram da čuvam po svaku cenu, jer nema ničeg sramnijeg nego da u brak uđeš razdevičen. Pobožno sam je slušala a da to nikad nisam preispitivala. Kada sam imala 15 godina, zarekla sam se da ću nevina ući u brak, i to u crkvi. Sledeće godine su mi roditelji poklonili prsten čestitosti. Iako sam znala da su i oni živeli zajedno nekoliko godina pre braka, nije mi palo na pamet da su licemeri, verovala sam da samo žele da učim iz njihove greške.

Zbog toga sam imala vrlo ograničen ljubavni život. Izašla sam samo sa par momaka, a onda se na fakultetu zarekla i da se više čak neću ni ljubiti sa muškarcima pre braka.

Izlazila sam sa mužem tačno godinu dana, a onda smo se verili. Pet meseci kasnije smo se venčali. Prvi put smo se poljubili pred oltarom, čemu ljudi ne mogu da se načude. Uvek su me pitali kako tako mogu da se udam a da ne znam ni da li se slažemo u krevetu. Ja oko toga nisam imala dileme, ionako su mi svi pričali da je seks u braku fantastičan. Nije me interesovala hemija i ostale stvari, pretpostavljala sam da to dolazi samo po sebi u braku. Varnica između mene i muža je bilo, ali smo rešili da želimo da poštujemo jedno drugo, ali i boga i da ćemo čekati venčanje za prvi seks.

Ja sam verovala da će se nakon svadbe sve isplatiti i da me čekaju vrele noći. Uostalom, niko mi nije rekao drugačije. Ni on ni ja nismo imali prethodno seksualno iskustvo. Nismo imali ni seksualno obrazovanje, a nismo ni ulazili u detaljne priče o seksu sa prijateljima. Svi su nam govorili da će se sve srediti i da je seks u braku sjajan. E pa, nije sve išlo po planu.

Uskoro po povratku sa medenog meseca koji se završio u bolu i frustraciji svaki put kada smo pokušavali da imamo odnos, saznala sam da imam vaginozu, odnosno nevoljno grčenje mišića zbog čega je seks izrazito bolan, čak i nemoguć. Usledili su najmračniji meseci mog života.

Nakon mnogo pregleda i psihoterapije, shvatila sam da su me decenije čuvanja nevinosti podsvesno ubedile da je seks odvratan i da treba da ga izbegavam, i to stanje svesti nije moglo da se magično promeni nakon što sam potpisala neki papir. Kada sam kasnije istraživala vaginizam, saznala sam da može da nastane i zbog previše strogih roditelja ili prejakih verskih uverenja, kao i neadekvatnog seksualnog obrazovanja.

Postajala sam besna i ljuta na sve. na muža, porodicu, prijatelje i iznad svega, boga. Toliko sam se trudila da sve uradim po pravilima, a sada umesto nagrade imam samo stres i anksioznost. Kada sam ja počela da govorim otvoreno o svom problemu, mnoge žene iz moje crkve priznale su mi da prolaze kroz isto.

Ne kajem se što sam čekala. I sada bih uradila isto. Ali ljuta sam na crkvu što seks predstavlja kao dar stvoren samo za supružnike, i dalje odbija svaki razgovor na temu seksualnosti. Da sve radim drugačije, opet bih čekala, ali bih razgovarala puno i sa svima na temu seksa, kako bih bila sigurna da taj izbor pravim zbog sebe, a ne zato što mi je neko tako rekao.

Strana 1 od 65

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top