RANA DIJAGNOZA RAKA JE MOGUĆA I OVAKO: Prepoznajte simpptome raka dok vodite ljubav sa partnerom (FOTO INSTRUKCIJE)

Rano prepoznavanje raka povećava mogućnost izlečenja ove opake bolesti za deset puta. Zato, brinite o svom životu.

Sigurno niste znali da i tokom vođenja ljubavi možete prepoznati osnovne simptome kod sebe ili partnera/partnerke. Postoje tačno određene poze, kod kojih se lakše nego inače prepoznaju takvi simptomi.

Ukoliko se rak dijagnostikuje prekasno, može biti vrlo lako smrtonosan. 

Predstavljamo vam vrste raka koji možete prepoznati tokom vođenja ljubavi u tačno ovim pozama koje smo opisali na slikama.

RAK DOJKE

Kako prepoznati? Svaka percepcijska grudvica može biti znak raka, ali i ne mora. Međutim, ako osećate nešto slično, obratite se svom lekaru. Pored toga, svaka žena treba redovno da prolazi kroz mamograf. Pitajte svog doktora o tome. 

RAK KOŽE

Kako prepoznati? Svaka nova promena na koži ili starenje može biti znak raka. Ako nađete nešto sumnjivo, obratite se lekaru. 

RAK PROSTATE

Kako prepoznati? Jedan od glavnih simptoma je benigna hipertrofija prostate, kao i problemi sa mokrenjem. Obratite se lekaru. Svaki čovek u četrdesetim godinama treba da posjeti urologa.

RAK TESTISA

Kako prepoznati? Svi noduli na mošnicama (oni treba da imaju oblik jajeta) mogu značiti taj rak koji napada pre svega mlade ljude (pre četrdeset godina). Ako se sumnja da je zgušnjavanje otkriveno u vama ili vašem partneru, obratite se lekaru. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top