OPSEDNUTA JE TETOVAŽAMA: Do svoje 16 godine uradila je više od 50 i potrošila 8.000 dolara! OVO što je istetovirala nikome ne bi palo na pamet, a tek šta planira.. (FOTO)

Australijanka Amber Luk (23) je opsednuta tetovažama i do svoje 16.godine uradila je više od 50 tetovaža.

 

Ona je obojila je i svoje oène jabuèice, a na razdvajanje jezika i tetovaže je potrošila oko 8.000 dolara.

"Ni zbog èega ne žalim, ja sam sreæna postignutim. Mrzela sam svoj prethodni izgled, dok nisam poèela sa tranformacijama. Bila sam bleda i dosadna", rekla je Amber za "San", a iako je rizikovala da oslepi, ona je bila odluèna da oène jabuèice oboji plavim mastilom.

 

Procedura je, kaže, bila vrlo bolna i tri nedelje nije mogla dobro da vidi.

Ističe i da su je prijatelji i porodica podržali u ovom poduhvatu.

Bilo je i onih koji su pokušali da joj objasne i koji je ubeðuju da je nakaza, ali ova devojka ne odustaje od svojih ideja i namera da se i dalje menja.

STRAYA ????

A post shared by Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) on

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top