Žena

Žena (252)

default

Američki vojnik poznat pod prezimenom Frizmaster, vratio se sa ratišta kući, radostan što će videti svoju suprugu posle nekoliko meseci razdvojenosti.

Ali, umesto romantičnog dočeka, sačekalo ga je neprijatno iznenađenje - saznao je da ga je žena prevarila čak 60 puta, i to sa njegovim kolegama vojnicima. Kao da sve to nije dovoljno, još je i ostala trudna.

Nakon što je sve to saznao i uverio se u tačnost informacija, odlučio je da se osveti, a zatim i da podeli priču sa celim svetom:

"Na početku, ona je bila sve što sam tražio u ženi. Slatka, brižna, mazna. Trudila se da mi bude partnerka u svemu, uključujući čak i video igrice. Iako nije znala - trudila se kako bismo što više vremena provodili zajedno", započinje svoju neverovatnu priču ovaj prevareni vojnik.

Njih dvoje upoznali su se preko njegovog prijatelja, takođe vojnika, i odmah se dopali jedno drugom. Iako nije želeo da se ženi, Frizmaster je promenio mišljenje iz dva razloga - vojska ne dozvoljava boravak van baze neoženjenim vojnicima, a spavanje i buđenje sa ženom njegovih snova bilo je nešto najlepše.

Tako su se na kraju i venčali, ali sreća nije dugo trajala.

"Počeo sam da primećujem čudne stvari. Ona je često "vodila bolesnu mamu kod lekara". Odlazila je u kupovinu na drugi kraj grada, viđao sam njen auto na čudnim lokacijama. Taman kad sam počeo da istražujem, stigla mi je naredba da moram odem u Koreju", ispričao je Frizmaster.

Onje u Koreji proveo godinu dana, a kada se vratio, sačekale su ga užasne vesti - njegova žena iz snova spavala je sa 60 muškaraca! I sve to ispričali su mu njeni rođaci, u nadi da će joj on pomoći da savlada svoje beskrupulozno ponašanje.

"Spavala je sa 60 muškaraca, uglavnom vojnika. Njenima je rekla da sam ja homoseksualac i da joj ja biram osobe sa kojima može da ima seks, jer znam da nemaju polno prenosive bolesti. Dakle, mene je iskoristila da je finansiram, a sa druge strane, spavala je sa svim što ima puls i muškog je pola", otkrio je mladić.

Suočena sa istinom i nepokolebljivom odlukom da je napusti, ona mu je priznala da ga je prevarila, ali samo dva puta. Frizmaster nije želeo ni da čuje za pomirenje, naročito kada je otkrio i da je njegova žena trudna sa jednim od svojih ljubavnika.

Odlučio je da se osveti, i to korak po korak.

"Uzeo sam iz kuće, koju sam ja kupio, svu svoju imovinu, da je ona ne bi prodala kad sazna šta planiram da uradim, a onda pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Svoj auto sam jedva uspeo da vratim, jer ga je dala nekom od ljubavnika, za kojeg sam kasnije saznao da je živeo u mojoj kući dok sam ja bio na ratištu, i to od novca koji sam ja slao", priseća se vojnik.

Neverna supruga se čak drznula da tuži supruga zbog imovine, a odbila je i da prizna svoja neverstva i vanbračno dete.

"Moj advokat ju je izrešetao unakrsnim pitanjima o tome ko je otac deteta, kada je začeto i ko ga izdržava.Rekao joj je i da zbog davanja lažnog iskaza može da bude kažnjena zatvorom, odgovorila je iskreno. Ali, oblatila me je pričom da sam gej i da je varam sa njenim nećakom (18)!

Odlučio sam da postupim vojnički. Sedio sam uspravno, prekrstio ruke, gledao u tačku na zidu, tačno iznad levog ramena sudije. Na sva pitanja sam odgovorio kratko i iskreno, ali nju nisam vređao.

Ona je vikala da joj ja upropaštavam život, da živim na račun njenog ujaka i ujne, što nije bilo tačno", kaže Frizmaster.

Ni nakon sveg glumatanja neverne žene, sudija je presudio u njegovu korist, prepustio mu svu imovinu i rekao sledeće:

"Jedini zahtev od strane gospođe koji se usvaja jeste zabrana približavanja i kontaktiranja sa gospodinom Frizmasterom", glasno i jasno je rekao sudija, a ona ostala u šoku i suzama. Vikala je i na glas se pitala gde će sada živeti, a sudija je odlučio da joj odgovori i na to pitanje:

"Imate 30 dana da se iselite i to sami saznate".

default

Katarina Gaj, profesorka engleskog jezika, majka jedne male Ane i žena koju prati nekoliko hiljada ljudi na društvenim mrežama objavila je priču koja će vas potpuno raznežiti.

Naime, ova heroina sa kreativnim viđenjem stvari na društvenim mrežama podelila je zanimljivu priču o svojoj trudnoći, dedi i ćerki.

"Moj deda Mlađa preminuo je u junu. Saznala sam da sam trudna na njegovoj sahrani. Voleo je da rešava ukrštene reči i pije mlako pivo naslonjen uz drvo, u polu ležećem položaju sa prekrštenom nogom. Bio je apolitičan, areligiozan, aprazničan (ništa se ne slavi ). Voleo je na sve da odgovara stihovima. "Hej deda sta radiš " "Divan dan, divan dan, ne perem se ni ne umivam ". Kada bi neko bio neljubazan pričao je o nadgrobnoj ploči koju je jednom video pa bi rekao " Ovde moja zena leži. Leži i reži. Putniče beži." Naravno omiljen odgovor na sve bio je "što jes jes najbolji je sps ", tipa, hoćes da ti dodam pivo, što jes jes, najbolji je sps. Hoćeš da ti dodam novine, što jes jes", započela je svoju priču ova mlada Beograđanka a onda nastavlja da se priseća trenutaka sa njim.

"Sekao je jednom granu ali je sedeo na strani koja nije povezana sa drvetom i sam je sebe isekao sa drveta. Ne postoji šaht u koji nije upao i kada se već od starosti ozbiljno razboleo svaki dan je planirao bekstvo gde god da je ležao. Kada sam bila mala napravio mi je kokošinjac u obliku mini dvorca gde me je vodio da skupljamo jaja od koke. Napravio mi je ljuljašku. Što jes jes, bio je fantastičan covek. Čast mi je bila biti njegova unuka."

Katarina je uz ovu priču podelila i fotografiju sa ultrazvuka trudnice a onda objasnila zbog čega je sve ovo ispričala i čemu ta fotografija.

"Na ovoj slici dole, je moja ćerka sa 12 nedelja. Gospođica se naslonila, digla nogu, pije mlako pivo i rešava ukrštenice. Od tog trenutka se zezamo kako je mali Mlađa. Mali Mlađa. Svaki put kad me šutne a ja pomislim "leži i reži " ili što jes jes..." Porodila sam se iznenada.Čak tri nedelje ranije. Neočekivano i vrlo iznenada.Porodila sam se na dan kada je moj deda rođen.Porodila se na dedin rođendan.I sve što imam da kažem o ležanju u bolnici je...Divan dan, divan dan, ne perem se a ni umivam. Nemam kada. Dobila sam malog Mlađu", zaključila je svoju zanimljivu priču ova novopečena mama.

Srpske svadbe su vesle, masne, traju danima, a najveseliji i najvažniji gost je kum, jer kum nije dugme!

Kada se gosti malo opuste, popiju koju više, vole da pokažu svoju veličinu, a kad uzmu muziku pod svoje, ne puštaju.

Evo kako su se ovi kumovi čestitali

"Od kumova Lajovića Ana Bekuta (Imam jedan život)", piše na novčanici od 5 evra, uz deo pesme "nosi vetar, nosi lišće opalo".srpska svadba

Nisu neke velike prestupnice (kako se uzme)! Ali je muškarcima širom sveta drago što su završile iza rešetaka. 

Pa da krenemo:

Megan Meglauf jedne je noći na Floridi vozila pijana. Neplanirano. I završila je u zatvoru. Tu je i uslikana.

No, tri godine kasnije, njena slika iz zatvora završila je na netu. I tu je krenula pompa. Muškarci su je spopadali ponudama za brak, pravili meme, postala je popularna kao "zgodna kriminalka".

U međuvremenu se razvela, promenila prezime, ali i dalje je ostala "poželjna zatvorenica". Inače je majka troje dece, i sada se preziva Simons.

Šta dobijate kad spojite cicu iz magazina i neko krivično delo? Seksi kriminalku. Takva je Anđela Coates iz Majamija. 

Ona je uhapšena zbog remećenja javnog reda i mira, a kada joj je slika ugledala internet, nudili su da joj plate kauciju sa svih strana sveta.

U muškim časopisima poznata kao "cica nedelje", ali ipak, u našem tekstu je "zatvorenica veka".

Kada je bivša misica Teksasa ukrala majicu od 69 dolara, nije ni mogla da pretpostavi da će postati deo ove liste.

Ali njena slika iz zatvora je obišla svet, pa je Lorena Tavera postala poznata i po dosijeu.

A sada lepotica koju znamo iz čuvenog spota "Blurred lines"? 

Ona je Plejboj zečica, i druga pratilja na takmičenju Mis SAD za tinejdžerke. Zove se Ela Evans. 

Njena greška je "samo" što je večerala u resotranu sa prijateljima, pa pobegla da ne plati račun - a ostavila tašnu u kojoj je bila marihuana. Izgubila je mis titulu, ali dobila na popularnosti.

I na kraju: Stefani Beaudoin, koja je opljačkala 42 kuće, a zbog izgleda su joj muškarci na netu poručivali: Upadni i u moju kuću, molim te!

Beverli Pikorer imala je samo 36 godina kada je umrla od ciroze jetre. Nekoliko meseci pred smrt, njen život je bio pravi pakao.

Bila je nepokretna, izmučena od epileptičnih napada, imala je cirozu jetre, usta puna trulih zuba, a izgledala je kao da je deceniju starija od njenih realnih godina. A sve to nije najgore od svega.

Ubrzo je postala i slepa i nije mogla da govori. Alkoholizam je potpuno opustošio njeno telo.

S obzirom da čovekova jetra obrađuje ono što se jede ili pije u energiju za telo, kao i uklanjanje štetnih materija iz krvi, to je organ koji ne može da se uzme zdravo za gotovo.

Njena priča zaista ilustruje tragične posledice koje alkoholizam može da ima na život pojedinca. Teško je i zamisliti da bi neko izabrao da pije toliko da sebe dovede u ovakvo stanje i da se suoči sa smrću i još uvek ne mogu da stanu.

Prema Američkoj fondaciji za jetru, između 10 i 20 odsto alkoholičara dobije cirozu.

Uprkos njenom obećanju da će prestati da pije i da će početi da vodi računa o sebi i svojoj porodici, nije mogla da nađe način da sebe odvrati od ovog poroka. Njeno četvoro dece odvedeni su od nje jer ona nije bila u stanju da se brine o njima.

U avgustu 2014. godine, Beverli je umrla od ciroze jetre. Ovo je srceparajuća tragedija koja je mogla da se spreči. Ona je bukvalno samu sebe popila do smrti!

Vodute računa i neka vam ova priča bude upozorenje.

Velika je varovatnonća da i vi na licu imate posebnu vrstu osmonogih podstanara. U pitanju posebna vrsta grinja i velika je verovatnoća da ih i vi imate

Prema tvrdnjama naučnika, grinje Demodex foliculorum i brevis se mogu naći u korenu trepavica kod više od polovine ljudi. Ova sićušna bića imaju osam nogu i mogu izazvati zdravstvene probleme ako se namnože pa postanu vidljivi ili ukoliko su osobe alergične na njih. Demodeks se hrani mrtvim ćelijama kože i sebumom, a razmonožava se u korenu trepavica. Zdrava osoba u proseku može imati oko 1.000 do 2.000 ovih podstanara na trepavicama, a da toga nije ni svesna.

Ove grinje se prenose direktnim kontaktom, a pretpostavlja se da čak dve trećine osoba starijih od 60 godina ima Demodeks na trepavicama. Inače, Demodeks ne živi samo na trepavicama, već se može naći i na obrvama, drugim delovima lica i u ušnoj školjci. Ove grinje su osetljive na svetlost, pa zato čekaju da padne noć, ugase se svetla i onda izlaze iz svojih skrovišta. Nisu mnogo brze, prelaze u proseku 10 milimetara na našem licu za sat vremena.

Njeni roditelji su bili zgroženi novim trendom koji hara društvenim mrežama, te su rešili da se našale

Emili Muson je na Tviteru objavila fotografiju sa svojim dečkom. Mladi par podelio na društvenim mrežama fotografije koje su se videle njihovim prijateljima, ali njenim roditeljima baš i nije bilo pravo.

Naime, njeni roditelji su bili zgroženi novim trendom koji hara društvenim mrežama, te su rešili da se našale i sami naprave „repliku” fotografije po uzoru na original. E, to onda izgleda ovako.

Šanel Kartel i Stivo Dirnberger iz Južne Afrike početkom ove godine završili su u medijima nakon što su, kao i mnogi drugi pre i posle njih, odlučili da napuste stabilne poslove i krenu u nezaboravnu avanturu

Gotovo da ne prođe dan, a da ne naiđete na barem jedan članak o ljudima koji su ostavili sve kako bi ostvarili svoj san i proputovali svet. Ovo nije takav članak.

Naime, Šanel Kartel i Stivo Dirnberger iz Južne Afrike početkom ove godine završili su u medijima nakon što su, kao i mnogi drugi pre i posle njih, odlučili da napuste stabilne poslove i krenu u nezaboravnu avanturu.

Njihovo putovanje mogli ste da pratite na blogu "How Far From Home" (koliko daleko od kuće), a dosad smo tamo mogli videti samo fotografije s predivnih lokacija duž sveta.

Delovalo je kao da žive san mnogih ljudi zarobljenih u kancelarijama.

Ipak, nedavno su odlučili da otkriju drugu stranu priče o kojoj ne čitamo prečesto. Kartel je otkrila da ona i Stivo moraju da čoiste toalete kako bi skupili novac jer nemaju prebijene pare.

"Prolazeći kroz naše objave na blogu i Instagramu, neki bi mogli da steknu utisak da se ludo zabavljamo. I nemojte nas pogrešno shvatiti - zabavljamo se. Fantastično je. Ali, nisu sve sladoledi i predivni pejzaž".

U blogu otkriva da su ponekad prisiljeni da rade prljave i naporne poslove: 

"Čini mi se da smo dosad očistili 135 prljavih toaleta, razbacali smo 250 kilograma kravlje balege, prebacili dve tone kamenja, postavili 60 metara puta, pospremili 57 kreveta, a ne mogu ni da se setim koliko smo čaša oprali. Od lagodnog života u Johanesburgu došli smo do toga da smo postali čistači WC-a i pseće kakice, prodavci u prodavnicama i kopači kamenja".

Dodaje i da uprkos tome što krvavo zarađuju svoj novac ponekad nemaju za ono najosnovnije: 

"Kad smo posetili prijatelje u Norveškoj, nameravali smo da im kupimo pivo i bombone, ali mogli smo da kupimo samo konac za zube i ništa drugo. Budžet nam je stvarno ograničen i moramo da budemo kreativni kako bi rešili naše probleme (i poneki blaži napada plača)".

Objašnjava i da nisu baš najzdraviji: 

"Nisam baš u najboljem fizičkom i zdravstvenom stanju. Većinu vremena jedemo pekmez i krekere i spavamo oko pet sati noću, a često do kasno u noć uokolo vučemo svoje teške torbe tražeći smeštaj (jer novac za prevoz nije uključen u budžet)".

Ipak, uprkos svemu, tvrdi da se isplatilo jer iskusili su nešto što inače ne bi imali prilike: "Ovo je raj za nas. Naravno, ponekad treba složiti drvo za ogrev i izneti đubre, ali jednom kad s tim završimo, slobodni smo da radimo šta god želimo, lutamo i budemo nasamo sa svojim mislima".

Za kraj je dodala i da su naučili mnoge važne stvari: 

"Ne postoji ništa što će vas naučiti poniznosti, životu i važnosti toga da svaki dan živite kao da je poslednji kao kad zamenite posao na kom zarađujete milione za posao na kom čistite WC-e".

Ako razmišljate logički brzo ćete doći do odgovora, ali mnoge je izuzetno zbunila ova misterija. Proverite kako vam radi mozak

Videli ste majicu koja košta 970 dinara. Jako vam se svidela i odlučili ste da je kupite, ali nemate novca. Otišli ste kod Marka i od njega pozajmili 500 dinara, a onda ste i od Marije pozajmili još 500. Sa 1000 dinara kupili ste majicu, a ostalo vam je 30 dinara. Vratili ste Marku 10, Mariji 10 i vama je ostalo još 10.

Probajte da date odgovor na ovo pitanje za manje od minut:

Ako ste sada i Marku i Mariji dužni po 490 dinara, to je 980, a ako na to dodate još 10 dinara koji su kod vas, ukupno imate 990 dinara. Gde je nestalo 10 dinara?

default

Tajnu neobične fotografije novopečenih mladenaca i osobe koja leži pod njihovim nogama, koja je juče 'zapalila' društvene mreže', razotkrili su sami akteri.

Kevin Kenedi rajan (25) i vršnjakinja Džesika Rajan Smit taman su se spremili za prvi poljubac kad je kuma, mladoženjina mlađa sestra, pala licem ravno na pod.

"Zatvorio sam oči i prepustio se romantičnom trenutku kad sam čuo tup udarac", rekao je Rajan za "ABC News".

Pomislio je da se spotakla o nešto pa je počeo da se smeje. Međutim, šestnaestogodišnja Grejs Rajan se zapravo onesvestila od vrućine budući da je taj dan u Čigaku bilo više od 30 stepeni, a u dvorani je bilo zastrašujuće vruće. Usput je srušila vazu sa cvećem koja se rasula po podu.

Svi su brzo pritekli u pomoć i podigli zbunjenu devojku koja je zaradila masnice na čelu i ispod oka, pa je zbog iscrpljenosti otišla u sobu da nešto pojede, popije i odmori.

Mladenci su ponovili poljubac, a nisu shvatili da je ceo incident snimljen sve dok fotograf nije pitao da li žele da fotografiju sestrinog pada uvrste u album. Odlučili su da to ipak preskoče ali je ona vrlo brzo dospela na društvene mreže.

Strana 1 od 18

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top