POLICIJA SE NAŠLA U ČUDU KOLIKO LAŽE: Manekenka bila s trojicom, lažno ih optužila za silovanje

Tada dvadesetjednogodišnja Mina M.  skoro dva dana provela s trojicom mladića u jednom stanu na Vidikovcu, a nakon toga ih lažno optužila za silovanje. Zbog toga nije krivično odgovarala. 

Na Mininom telu nisu pronađeni nikakvi tragovi zlostavljanja i pored toga što je ona prijavila silovanje.  Ginekološkim pregledom utvrđeno je da manekenka Mina, koja je pronađena bosa na Vidikovcu, nije silovana.

Niko je nije prisilio ni na šta, ona je dobrovoljno otišla tamo. Kad je izašla iz stana i kad su je stanari obližnjeg naselja našli, rekla je da je bila silovana. Tu priču ponovila je i policiji, koja je potom uhapsila te mladiće. Kad se ispostavilo da je lagala da su je silovali, oni su pušteni na slobodu. Protiv nje će, najverovatnije, biti podneta prijava za lažno prijavljivanje.Uprkos svim dokazima, Mina je pokušala da ubedi istražitelje da je ipak silovana, tako da je do kraja razgovora više od pet puta potpuno promenila iskaz. Na njenom telu nije bilo ni modrica ni ogrebotina niti bilo kakvih drugih tragova nasilja.

Minu su pronašli kako bez svesti leži u nekošenoj travi pored ulice, tako da su u prvi mah pomislili da je mrtva! 

Pozvali su policiju, a ona je nekoliko sekundi kasnije došla sebi. Bila je konfuzna i nije umela da kaže čak ni kako se zove, pa se pretpostavilo da je mnogo popila ili se drogirala.Komšije siu videle Minu kako  „satima sedi na bregu udaljenom svega nekoliko metara od mesta na kojem je pronađena“.

Komšinica ju je pitala da li joj treba pomoć, ali Mina je samo odmahnula rukom. Ljudi su je čuli kako telefonira i videli da povremeno ustaje i baulja. Verovatno je sama pokušala da se spusti niz ulicu, ali pala je u travu.Podsetimo, Mina je nestala posle svađe s bivšim dečkom A. Ć (32), inače menadžerom splava na kojem se manekenka provodila. Pronađena je 39 sati kasnije, kada je rekla da je kidnapovana, silovana i tučena prethodna dva dana!

e-max.it: your social media marketing partner

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top