Oblik tela otkriva KAKVI STE U KREVETU: Žene sa MALIM GRUDIMA imaju jedan POSEBAN KVALITET

Kažu da ne valja suditi knjigu po korici, ali ako hoćete da budete sigurni da će seks valjati, pogledajte kako je građena osoba koju planirate da odvuče u krevet – to će vam mnogo olakšati izbor!

Evo kako tipovi građe postoje i kako se pokazuju u krevetu:

OBLE ŽENE

Obla žena, naročito ako obline uključuju široke kukove, su vrlo otvorene u seksu. Jedna studija koju je sproveo univerzitet u Lidsu pokazala je da su ovakve žene sklonije seksu za jedno veče, i generalno svim seksualnim eksperimentima. To je, kažu naučnici, potuno razumljivo s biološke strane gledišta, i kada se priča o seksu, oble dame tu imaju glavnu reč.

NISKE ŽENE

Muškarci uglavnom govore da vole seks sa niskim ženama jer je sa njima moguće izvesti mnogo više poza i imati seks na više mesta. Uz to, sa ovakvim ženama su i najzahtevnije poze potpuno lako izvodljive jer zato što su niske imaju i niži centar gravitacije a istovremeno i savršenu ravnotežu.

VISOKE ŽENE

Duge ženske noge svima deluju seksi, ali to ne znači da će se i u seksu pokazati tako dobro, jer njihova visina znači i da je raznovrsnost poza poprilično ograničena. Još ako je pritom i žena viša od muškarca, praktično ste osuđeni na samo par poza.

BUCKASTE ŽENE

Džejms Votson, genetičar koji je za svoj rad osvojio i Nobelovu nagradu, kaže da buckaste žene više uživaju u seksu od mršavica. Objašnjenje, kaže Votson, leži u tome da višak masti izaziva veće lučenje endorfina koji uvećava seksualnu želju.

MRŠAVE ŽENE

Mršave žene, tvrdi Vatson, baš i nisu nešto u krevetu. S druge strane, u seksualnim anketama muškarci redovno odgovaraju da im najviše odgovara seks sa ženama uskog struka.

MALE GRUDI

Iako su velike grudi simbol seksepila, istina je da žene sa manjim grudima mnogo više uživaju u predigri, i to zato što su male grudi mnogo osetljivije od velikih.

VELIKE GRUDI

Jedno istraživanje iz 2013. godine pokazalo je da su žene sa velikim grudima pametnije od onih sa malim. S druge strane, kao što smo već rekli, velike grudi su za 24 odsto manje osetljive od malih. Ukombinujte ta dva podatka i shvatićete da žene sa velikim grudima možda imaju manju osetljivost grudi, ali i dovoljno veliki IQ da dobiju tačno ono što žele u seksu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top