RAZVRAT I GOMORA: Ovako izgleda kada mladi Britanci letuju u Grčkoj

Kavos, grčko odredište za ljubitelje žurki preuzelo je slogan "Šta se desi u Kavosu, ostane u Kavosu" od Las Vegasa nudeæi posetiocima raskalašni noæni provod. Ipak, svemu dođe kraj, pa i strpljenju Grka, te su meštani odluèili da ono što se dogodi u Kavosu tamo i ne ostane.

Na njoj objavljuju sve sramotne fotografije turista, a iako im je bio cilj da osramote nestašne goste, ova stranica postala je neverovatno popularna da su turisti poèeli sami šalju svoje sramotne fotografije iz Kavosa.

Ova stranica do sad je sakupila više od 17.000 fanova, a veliki deo njih drage je volje je poslao svoje fotografije pijanog ludovanja na odmoru. Umesto da ih bude sramota pijanog divljanja, mnogi su to shvatili kao takmièenje, pa se taguju na fotografijama da i njihovi prijatelji koji nisu bili s njima na odmoru vide kako im je bilo.

Veæina fotografija prikazuje turiste u nesvesti nakon što su popili koju èašu previše. Uglavnom su zaspali na ulici, plaži ili na ležaljkama, potpuno nesvesni okoline.

Neki su uspeli da se onesveste na mnogo neobiènijim mestima, poput mladiæa koji je zaspao na motociklu ili onog koji spava na WC šolji, dok u kadi pored njega sede gole devojke.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top