ŠTA SE DESI KADA SE SUKOBE PITON I KOBRA: Snimak epske borbe, šta mislite ko je pobedio? (VIDEO)

U polusatnoj borbi činilo se kao da se piton nekoliko puta našao u poziciji u kojoj može da dobije borbu, ali ipak je kobra uspela da se izvuče iz smrtonosnog zagrljaja i pobegla u obližnje žbunje

Dve ogromne zmije borile su se jedna protiv druge na jednoj ulici u Singapuru.

Zapanjenim prolaznicima nije padalo na pamet da reaguju ili da se umešaju u ovu borbu.

Pretpostavlja se da su ova dva reptila put do ulica SIngapura pronašla kroz džunglu koja okružuje grad i da nisu pobegla iz nekog 'kućnog pritvora'.

U polusatnoj borbi činilo se kao da se piton nekoliko puta našao u poziciji u kojoj može da dobije borbu, ali ipak je kobra uspela da se izvuče iz smrtonosnog zagrljaja i pobegla u obližnje žbunje.

Ipak, pre toga je svom neprijatelju zadala gotovo pa smrtonosni ugriz.

Iako su se u neograđenom prostoru borile dve smrtonosne zmije - jedna koja ima otrov, druga koja koju svoju žrtvu davi - borba je bila toliko zanimljiva da je okupila znatiželjnike koji su je s uzbuđenjem pratili.

Gradske vlasti su uspele da uhvate oba gmizavca.

Piton je potom pušten u divljinu, iako su mu šanse za preživljavanje male... dok je kobra ostala zarobljena u zoološkom vrtu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top