Print this page

Svi detalji isplivali na površinu: Skandalozni život nećaka princeze Dajane

Porodica Spenser u Engleskoj ima bogatu istoriju i važi za jednu od najeminentnijih familija, čiji su deo bili ser Vinston Čerčil i princeza Dajana. Naslednice ove slavne porodice mnogo se razlikuju od svojih aristokratskih predaka

Lejdi Kiti Spenser (25) i njene sestre, bliznakinje lejdi Eliza i lejdi Amelija (23) nećake su princeze Dajane i današnje zvezde britanskih tabloida. Plavokose lepotice su ćerke Čarlsa Spensera, brata lejdi Di. Ljubiteljke su društvenih mreža i često na njima objavljuju fotografije u bikinijima sa egzotičnih destinacija ili oskudno odevene u nekom od ekskluzivnih londonskih klubova. Šuška se da zarađuju tako što reklamiraju modne brendove i salone lepote na svojim profilima na Instagramu.

Njihovi roditelji, erl Spenser i njegova prva žena, bivša manekenka Viktorija Lokvud godine 1995. preselili su se iz Engleske u Kejp Taun kako bi izbegli medijsku pažnju zbog šuškanja o erlovim ljubavnim aferama. Ipak, nisu uspeli da spasu brak. Čarls je nastavio da vara suprugu, a Viktorija se borila sa zavisnošću od heroina i alkohola, kao i sa anoreksijom i bulimijom. Iste godine kada je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći, 1997, Čarls i Viktorija su se razveli. On se vratio u Englesku, dok je ona ostala sa decom u Južnoafričkoj republici.

Deca su tokom detinjstva uspeli da izbegnu medijsku pažnju, a javnost se ponovo zainteresovala za njih kada se Kiti vratila u London zbog studija.

Danas se čini da joj prija to što je paparaci prate u stopu. Prati je reputacija žene koja uživa u hrani i piću, i koja još uvek nije pronašla svoje zanimanje. Navodno je tokom prošle godine čak sedam puta bila na odmoru. Za nepunih četiri meseca ove godine, obišla je Pariz, Prag i Milano. Iako tvrdi da nema dečka, mediji pišu da je već dve godine u vezi sa bogatim 45-godišnjim Italijanom Nikolom Baratijerijem di San Pjetrom.

On je samo šest godna mlađi od njenog oca, skoro dvostruko stariji od nje, i ima troje dece iz prethodnog braka.

Kitine sestre i dalje žive u Južnoj Africi, ali su veoma popularne u rodnoj zemlji.

Elajza, čiji je prvi dečko bio Kristofer Eliot, talentovani surger koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u 15 godini, pre nekoliko nedelja okončala je petogodišnju vezu sa Metjuom Rozovskim, za kojeg je trebalo i da se uda.

Amelija je već šest godina u vezi sa Gregom Maletom. Malo je falilo da propusti venčanje svog rođaka princa Vilijama zbog problema sa zakonom. Pretila joj je prijava jer je navodno udarila čoveka u restoranu brze hrane u Kejp Taunu. Ipak, uspela je da izbegne podizanje optužnice i da stigne na venčanje.