Nosila je istu venčanicu kao njegova bivša partnerka: Kada je buduća supruga Bali-bega ušetala u salu, svi su komentarisali samo ovo (FOTO)

Kada je buduća gospođa Bali-beg kročila na ceremoniju o kojoj svi pričaju, 500 pogleda ju je pratilo, a svi su mislili istu stvar. 

Turska svadba godine, kako mediji nazivaju venčanje Buraka Ozčivita, neodoljivog Bali-bega, i Fahrije Evdžen zaista je bila glamurozna. Danas mediji sumiraju utiske i otkrivaju zanimljive detalje, piše Lepa & srećna.

Mladenci su na ceremoniju u prelepoj osmanskoj vili stigli romantičnim putem: brodom preko bosfora. Odmah potom započelo je venčanje, a kumovi su im bili Banu i Timur Savdži, poznatni producent, inače glavni "krivac" što je mladi glumac postao zvezda.

On je, naime, nestašnom Buraku poverio ulogu dostojanstvenog Bali-bega u istorijskom spektaklu "Sulejman Veličanstveni" iako je malo ko verovao da je on može izneti. Uz to, Timur je Buraka i Fahrije spojio u "Dnevniku jedne ljubavi", seriji tokom koje se među njima rodila ljubav pre nešto više od tri godine. Time je očigledno zaradio čast da im bude svedok na venčanju.

Fahrije je nosila lepršavu venčanicu sa velikim šlepom, ukrašenu čipkom. Prvi komentari venčanice bili su: istu takvu pre godinu dana na svom venčanju imala je Neslihan Atagul, Burakova partnerka iz "Beskrajne ljubav".

No, tada su govorili da je venčanica kopija one koju je nosila Sinem Kobal kad se venčala s Kenanom Imirzaliogluom. Kasnije su modni stručnjaci zaključili da nije reč o kopiji, već da je takav kroj modni trend kada su venčanice u pitanju.

Neki su sada otišli i dalje, tvrdeći da je i Burak odećom kopirao nekadašnjeg prijatelja Kadira Dogula, Neslihaninog muža, s kojim već dve-tri godine nije u dobrim odnosima. Neslihan i Kadir, kao što se i očekivalo, nisu se pojavili na venčanju. A možda nisu ni pozvani...

Mediji, takođe, pišu da je lepa Fahrije želela da sve bude savršeno i raskošno, pa i kada je reč o intimnojoj odeći. Tako je kod iste manufakture u Izmiru naručila cipele za venčanje, jutarnju obuću i papuče za sebe i Buraka. Na papučama su izvezeni njihovi inicijali. Baš kao i na svilenim penjoarima: njen je ružičaste boje i ukrašen perjem, a Burakov crne.

Papuče otočene perjem i francuskom čipkom zaista izgledaju zavodljivo i romantično.

Sva obuća je rađena ručno, a vlasnik radionice kaže da se danonoćno radilo tri dana kako bi sve bilo gotovo na vreme. No, kaže i da ne žali truda jer je za vrlo kratko vreme njegova radionica postala veoma poznata.

I venčane cipele specijalno su dizajnirane za Fahrije, rađene su pa čak i bojene ručno, a ukrašene kristalima i biserima. Jer samo takve dolikuju Bali-begovoj ženi.

Venčanju ovog poznatog i popularnog para prisustvovalo je oko 500 zvanica iz sveta umetnosti, kulture i sporta. Među njima su bili Hatidže Šendil, Elif iz "Sudbine", i njen suprug Burak Sagjašar. Ovo je prvi javni izlazak šarmantne glumice od porođaja u maju, i zaista izgleda prelepo.

Tu su bili i Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu, Nur Fetahoglu (sultanija Mahidevran), Merve Bolugur, Burakova prijateljica s početka karijere koja je u "Sulejmanu" igrala sultaniju Nurbanu, Kerem Ališik, Ajtan iz "Beskrajne ljubavi", scenaristkinja Sema Ergenekon i njen suprug Ugur Aslan,

Najveću pažnju privukli su Asli Enver i pevač Murat Boz koji su na svadbu došli zajedno, čime su potvrdili glasine da su se pomirili nakon višemesečnog raskida.

A kako su se svatovi zabavljali, ko je poveo kolo i zaigrao zejbek, a ko uzeo mikrofon u ruke i zapevao, sigurno ćemo saznati oih dana.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top