BLAMIRANJE SPONZORUŠA: Produži, ulazim samo u fensi kola!

Devojku je prvo startovao frajer u "kršu", kojeg nije htela ni da sasluša, a onda se dovezao dečko u fensi kolima koja nije mogla da odbije

Komičar Vitalij pokazao nam je kako se devojke "lepe" na njegov fensi auto ferari u prvom klipu, koji već ima 28 miliona pregleda. Sada stiže nastavak.

Prvo je devojku startovao frajer u "kršu", kojeg je odbila, a onda se dovezao dečko u fensi kolima. Posle kraćeg ubeđivanja, ušla je u kola. Međutim, čim je sela, usledeo je šok.   

"Moj prijateljte je pre 15 minuta hteo da te poveze. Nisi htela ni da ga saslušaš. Ne želim te ovde. Izlazi napolje. Praviš guzvu, izazi napolje. Adios", izblamirao je sponzorušu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top