Sahranila je tek rođenog sina, a onda joj je život zadao još jedan težak udarac: Srpska glumica preživela golgotu (FOTO)

Ukoliko redovno posećujete pozorište, onda ste je sigurno gledali na daskama koje život znače u Pozoršitu na Terazijama, Madlenijanumu, ali i pozorištu Puž. Međutim, poznata glumica osvojila nas je i svojim filmskim ulogama  u filmovima "Mala noćna muzika“, "Jagoda u supermarketu“, učestvovala je i u projektima „Šumska škola“ i „Zaboravljeni umovi Srbije", a pojavila se i u seriji "Andrija i Anđelka".

Srpska glumica Snežana Jeremić Nešković ima uspešnu karijeru, divnog supruga, a velika želja bila joj je da se ostvari i kao majka. Želja joj je ispunjena, ali je subina imala za nju drugačije planove, pa joj je najveća sreća oduzeta kada joj je sin preminuo samo sedam dana nakon rođenja.

Maleni Mihajlo je usled srčanih problema izgubio borbu za život, a Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostala je ogromna praznina u srcu, tuga i bol. Kada su smogli snage da nastave život, usledila je nova borba za potomstvo.

Lepa glumica je prošle godine ponovo ostala u drugom stanju, a u aprilu ove godine rodila je ćerkicu Juliju.

Julija je začeta veštačkom oplodnjom, baš kao i njihov tragično preminuli sin, pa su glumica i njen muž od trenutka kada su saznali za trudnoću pa sve dok nisu ugledali svoju naslednicu strepeli da li će sve biti u redu, ipak ovoga puta sreća je bila na njihovoj strani.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top