DIRLJIVO: Vikao je na ćerku (3), a njen odgovor mu je slomio srce

Zar nisi naučila, da kad nekome daješ poklon, mora i da ga bude, upitao je otac a onda čuo nešto čemu se nije nadao

Svaki roditelj se trudi da svoju decu vaspita na najbolji način pa tako ponekad znaju i da preteraju. Često ih gledaju kao odrasle a onda kažu neke reči zbog kojih se i pokaju.

Ova dirljiva priča koju je jedan otac isričao pomoći će vam da svoje dete bolje shvatite ali i da vidite šta znači iskrena, dečija ljubav.

Jednom se jedan otac naljutio na svoju trogodišnju ćerku, jer je potrošila ceo papir za uvijanje poklona. Nisu imali novca i oca je veoma naljutilo to što je njegova ćerka potrošila ceo papir kako bi ukrasila kutiju koju je želela da ostavi ispod jekle.

Sledećeg jutra, malena trogodišnja devojčica, uzela je upakovanu kutiju i rekla; "Tata, ovo je za tebe".

Njemu je bilo veoma teško zbog njegove reakcije od prethodnog dana, te je sa osmehom počeo da otvara kutiju.

Međutim, kad je otvorio kutiju i video da je prazna, obuzeo ga je još veći bes, vikao je na nju:

"Zar nisi naučila, da kad nekome daješ poklon, mora i da ga bude".

Devojčica mu je u suzama odgovorila:

"Ali tata, kutija nije prazna, slala sam poljupce u nju sve dok se nije napunila. Sve je za tebe, tata".

Slomljeni otac, stavio je ruke oko svoje malene devojčice i molio je za oproštaj...Spekuliše se da je tu kutiju držao pored svog kreveta mnogo godina..i kad god bi se osetio bespomoćno, zgrabio bi po jedan imaginarni poljubac i  tada bi se osetio veoma jakim.

Ova priča nam govori da je svaki čovek, barem jednom u životu dobio jednu ovakvu kutiju, ljubavi i poljubaca i da na ovom svetu ne postoji ništa vrednije od toga.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top