ŠOK! DRUGA NISAM VIDEO GODINAMA: Kada sam ga kontaktirao, rekao mi je da nema vremena zbog poslovnih partnera

Ima situacija kada se setite svojih starih prijatelja koje dugo niste videli.

Situacija je takva da se život pretvara u jednu porodičnu idilu sa obavezama prema deci. Tu je engleski, matematika, razne druge školice sporta, muzike, programiranja i slično.

Ipak, sećanje na staro drugarstvo je uvek prisutno u nama. To nisu fotografije koje stavljamo u ram, to je mladost i neka druga strana života.

Svi imamo te slike u glavi. Neke nećemo spominjati suprugama i novim prijateljima. Jednostavno, previše su to muške priće kako bi ih prezentovali svima.

Ali, kada posle nekoliko godina kontaktirate svog prijaelja i on odgovori da nema vremena zbog poslovnih partnera, šta možete da pomislite? Znate da vas ne izbegava, ne izvrće vreme i da govori istinu. Jednostavno, da li je vaš drugar postao tajkun? 

Kada neko kaže da nema vremena zbog POSLOVNIH PARTNERA - ne govori istinu. Svako može da nađe pola sata ili sat vremena za neku kafu, sok, pivo, partiju stonog fudbala. 

A kada čujete od prijatelja da nema vremena zbog poslovnih partnera, zvuči nekako previše ozbiljno, zar ne? Da li su poslovni partneri neki novi drugari? 

Onda razmišljate da li je to vaš drugar upao u tu sektu, nazovimo je tako, gde je posao sve i gde nema nigde vremena za nešto drugo, sa više emocija. Jer to je prijateljstvo. Emocije koje se nalaze u nama, a usmerene prema nekome. 

Drug je sad sa poslovnim partnerima, a vi se sećate vašeg prijateljstva. 

To je pravo stanje stvari. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top