VIŠE NIJE SRPKINJA BEZ LICA: Pogledajte kako sada izgleda Dana Vulin! (VIDEO)

Australijka srpskog porekla Dana Vulin (28), skinula je masku koju je nosila dve i po godine posle napada ljubomorne žene muškarca sa kojim je popričala na novogodišnjoj zabavi.

"Bilo bi lakše da sam umrla, ali nikada nisam išla prečicama u životu. Da mogu da vratim vreme i sprečim to, naravno da bih to uradila, ali ako me pitate kako se osećam, prokleto sam ponosna na svoje telo!", kaže Dana koja je imala više od 30 operacija.

Na pitanje šta bi volela da ljudi vide kada skine masku, Dana je odgovorila da će videti i ožiljke, jer su oni deo nje.

"Nadam se da će videti snagu, moć, samopouzdanje, samopoštovanje, hrabrost, ali i ožiljke jer su oni deo mene. Ja sam to što jesam i to je to", odgovorila je Dana koja je otišla na kafu sa sestrom Svetlanom i prvi put posle nesreće je popila nešto bez slamčice.

Trenutak pre skidanja maske, ova hrabra žena je otkrila i da je tokom perioda oporavka vodila i još jednu strašnu bitku.

"Kada sam pogledala doktora videla sam u njegovim očima da  to nije sve. "Da, žao mi je, ali imaš rak", priseća se Dana užasnog perioda oporavka koji je sada iza nje.

Više puta se tokom oporavka pitala koliko jedna osoba može da podnese loših vesti, ali je onda stigla jedna dobra. Rak je pobedila i nastavila je da se bori.

Australijanka srpskog porekla bez lica je ostala pre dve i po godine, 16. februara 2012. kada ju je Natali Dimitrovska pretvorila u ljudsku buktinju. Natali je bila ljubomorna na Danu što je razgovarala s njenim mužem na jednoj zabavi i tada je odlučila da joj se osveti i, kako je govorila, uništi to lepo lice.

Natali je zamahnula flašom alkoholnog rastvora koji se rasuo po Dani, inače osuđivanoj narkomanki koja je, kako je rečeno pred sudom, u tom trenutku držala staklenu lulu za pušenje kristalnog meta.

"Odmah sam se pretvorila u buktinju", ispričala je Vulinova sudu kroz jecaje dodajući da su sekund pošto su je zapalili Dimitrovska i njen muški saučesnik smejući se pobegli iz njenog stana.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top