NOVA AFERA Direktor televizije PREVARIO ŽENU, a onda je došlo do neočekivanog obrta!

Nakon pauze od sedam godina, književnica Vesna Radusinović vratila se svojoj publici romanom „Vatra i led“, a njen suprug Milomir Marić, glavi urednik TV „Hepi“, otkrio je šokantne detalje iz te knjige.

Naime, Marić je u jutarnjem programu naveo da se radi o jednom direktoru televizije koji ima ljubavnicu za koju supruga saznaje, ali da nedugo nakon što su njegove prevare otkrivene gine u saobraćajnoj nesreći. On je ovim detaljima zaintrigirao javnost, a mnogi se pitaju da li je roman interna poruka za njega ili se pak radi o nekom i nečemu sasvim drugom.

Osim o ljubavi, praštanju, bolu, izdaji i smrti, Vesna je u svom novom romanu opisala nesvakidašnje prijateljstvo između supruge i ljubavnice i time još više zagolicala maštu svojoj čitalačkoj publici.

Kako Vesna i Milomir svoj brak drže daleko od javnosti, knjiga će bez sumnje izazvati veliku pažnju, a ono što svi jedva čekaju je da saznaju ko je preljubnik iz romana.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top