Pljuvali su je i pričali da je prostitutka iz kafane: Našli smo je na radnom mestu, završila je dva fakulteta, otac joj je umro, a majka je tera iz kuće (VIDEO)

Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci iz jedne kafane u blizini Šapca, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima. Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom. "Prostitutka, ku*va"... samo su neki od "komplimenata" kojima su je častili. Nekoliko dana kasnije, pronašli smo Maju kako bismo čuli i njenu stranu priče.

Kada smo je pozvali, bila je na radnom mestu, u kafani. Kako mi je odmah rekla, tako provodi većinu vremena - konobarišući.

- Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim - priča Maja.

Angažman za ples pod šatorom na vašaru došao je ubrzo.

- Igrom slučaja, vlasnici kafane u kojoj sam radila su držali i taj šator. Ponudili su mi da igram za 200 evra jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban - iskrena je.

- Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće - dodaje.

Kada je pročitala tekstove o sebi, pogodilo ju je to što je su je mnogi nazivala prostitutkom.

- Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Ja da sam htela da budem prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 evra za pet minuta, a ne bih se mučila i za te iste pare igrala celu noć pod šatorom. To su besmislene priče - završava Maja razgovor i vraća se na svoje radno mesto.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top