JEZIVA PORUKA ANE RADMILOVIĆ PRED SMRT: Boga molim da bar ovih 8 dana niko više neće umirati!

Književnica Ana Radmilović, ćerka pokojnog glumca Zorana Radmilovića, preminula je u 43. godini.

Ovo su poslednje reči koje je napisala pokojna književnica. 

"Kao baš slučajno mašim se ja knjige, Dnevnik loše godine. Knjiga master piece, Kuci... baš me briga da pričam ko je Kuci. I od svih naslova... I čitala sam ja to, nego valjda misao vuče pogled ka naslovu. A misao je neka prođe ova godina da je se ne sećam, ja goru nisam imala. I nije lepo, al pročitam da još neko deli osećanje i bude mi lakše. Sve što je moglo po zlu, išlo je po zlu. Gore ljude nisam upoznala. Nije me lako razočarati jer ništa ne očekujem al ima ljudi ne da su mi se zgadili nego imam fizičku reakciju na pomisao.

Samo sam jedan dan plivala u moru, uspela sam čak i da se nađem u dobrom drutšvu tom prilikom. Lepe trenutke pamtim do u detalj jer ih je bilo tri i po. Pas operisao kičmu. Jedva se iselila iz neke uklete dorćolske kuće, sanjaću je u košmarima. Omrzla Dorćol. Stalno mi je nešto falilo, cele godine. Moja jedina sreća je bila moja baza, Balkan magazin, i da ga nema poludela bih. Videla kako je naopako sarađivati sa budalama, dugo nisam morala pa sam se odvikla. Neki su histerične i sujetne žene a neki šibicari.

I videla sam polusveta više nego za ceo život. Oni šverceri i carinici iz 90-ih su gospoda spram ovih spodoba. Da, loša, loša godina. Sujeverno jedva čekam da prođe. I molim Boga da bar ovih 8 dana niko više neće umirati", napisala je Ana krajem decembra 2016.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top