RODITELJI DALI ODOBRENJE DA SE OBJAVE FOTOGRAFIJE! U Prizrenu se rodila neobična beba. Lekari nisu verovali šta vide kad su joj otvorili usta! (FOTO)

Jedna beba iz porodice Krasnići iz Prizrena rođena je sa zubom u donjoj vilici što je iznenadilo njene roditelje, ali i lekare koji su je pregledali.

Roditelji su bebi, koja je rođena 7. januara, dali ime Amelija. Ova beba je na rođenju dobila odlične ocene.

- Porođaj je bio uredan i bez komplikacija. Ona je najverovatnije jedina beba sa zubom koja je rođena u Prizrenu. Vodili smo je kod zubara, da je pregleda - kaže Amelijin otac Arif Krasnići i dodaje da je za trinaest dana, od kako je Amelija rođena, primetio da je njen zub porastao.

Stomatolog je rekao da bi zub trebalo ukloniti jer postoji mogućnost da se ova beba povredi tokom igranja.

Arif je medijima odobrio da objave fotografiju njegove ćerke na kojoj se vidi Amelija sa zubom.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top