Usvojili su bebu ostavljenu u KARTONSKOJ KUTIJI: Kada je napunila 10 godina ŠOKIRALI su se! (VIDEO)

Otkriće deset godina nakon usvajanja ih je zaprepastilo. Roditelji koji se, iz bilo kog razloga, odluče da napuste svoju bebu je uvek srceparajuće i za dete izuzetno traumatično. Međutim, dešava se i da ta deca uspeju izgrade ispunjene i srećne živote i takve priče umeju da budu veoma dirljive i emotivne.

Mekenzi Voker je jedna od tih beba koja je uspela da prevaziće svoj težak početak.

Kada je imala samo mesec dana, Mekenzi je, u kartonskoj kutiji, bila ostavljena na železničkoj stanici u Kini. Srećom, pronađena je na vreme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova ćerka ima neverovatan dar za muziku. Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pesama napamet i pevala pesme od početka do kraja. Želeli su da neguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživela neverovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pevala himnu za Bejzbol ligu, gde ju je primetio Mark Karman.

Karman je uspešan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album.

Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i decu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

Pogledajte video snimak i ujedno ćete videti i beskrajnu ljubav u ovoj srećnoj porodici, gde roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom detetu i njegovim uspesima i delima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top