ŠOKANTNA IGRA DECE: Srednjoškolci u Srbiji se igraju igre LEPEZA tako što devojčice stanu u krug, sagnu se, a dečaci...

Naime, kako su otkrili roditelji jedne 15-godišnjakinje iz Srbije došli su do saznanja da je njihova ćerka zatrudnela, ali i do toga da ne zna ko je otac njenog deteta. Nakon što su dugo razgovarali sa njom saznali su da su se na jednom dečijem rođendanu igrali jednu se*s igru u kojoj je učestvovalo više njih nakon koje je devojčica očigledno ostala u drugom stanju.

- Žalila se na bolove u stomaku, a kad smo je odveli kod lekara imali smo i šta da čujemo – bila je trudna! Na pitanja ko je otac, nije znala da nam odgovori, a onda nam je ispričala za tu igru– ispričala je majka devojčice i rekla da je i '90-tih slušala o toj igri, ali da nikada nije upoznala nekog ko je zaista učestvovao u tome.

Igra koju je ova mlada Srpkinja izgrala sa svojim vršnjacima zove se “lepeza“. U "lepezama" devojčice na žurki stanu u krug, nagnu se jedna prema drugoj, lica su im spojena i tako se "aranžiraju" u lepezu, a dečaci ih "obrađuju" od pozadi.

- Šokirana sam. Ne mogu da verujem šta se dešava sa današnjom decom. Ne znam odakle im ideja, verovatno su čitali po internetu svašta – kaže majka i na pitanje gde su bili roditelji deteta koje je slavilo rođendan na kom se sve izdešavalo kaže: - Bili su van grada, na odmoru. Verovatno ni oni ljudi nisu znali šta će se dešavati.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top