OVO JE BLAGO REČENO, ZABRINJAVAJUĆE: Nakon ovog SNIMKA ćete dva puta RAZMISLITI pre nego što POPIJETE KOKA KOLU! (VIDEO)

Ovaj video je mnoge naterao na razmišljanje. Videli ste razne eksperimente sa gaziranim pićem, od čišćenja VC šolje, do koroziranog metala.

Ali, šta se desi kada zub stavite u čašu i naspete Coca – Colu i sve to pustite da odstoji neko vreme? Kako će gazirano piće delovati na zub? Rezultati su, najblaže rečeno, zabrinjavajući!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top