Ona je i zvanično četvrta žena na svetu po znanju: RAT JE OTERAO OD KUĆE, SPALILI JOJ SVE, ALI TU NIJE BIO KRAJ! Milica iz Potere krije tužnu životnu priču

Milicu Jokanović mnogi znaju kao uspešnog kvizomana, ali malo ko je upućen u njenu tužnu životnu priču.

Tokom devedesetih je izbegla iz rodne Zenice. Tom prilikom su sve knjige koje je imala u svojoj biblioteci u rodnoj kući spaljene. Ipak, to je nije sprečilo da nastavi sa prikupljenjem knjiga.

- Moja biblioteka sada broji nekoliko stotina naslova, ali stan mi je mali oko 30 kvadrata pa ne može više ni da stane - rekla je u emisiji "Tako stoje stvari" jedna od najpoznatijih kvizomanki u Srbiji.

Rodni grad ipak čuva u najlepšem sećanju.

- Pamtim ga kao grad divnih i vedrih ljudi u kome sam na poklon dobila prvu enciklopediju od oca - ispričala je Milica za magazin "Hello".

Po zanimanju je diplomirana pravnica, a znanje koje pokazuje u kvizovima stiče na različite načine. Uči u interaktivnim grupama na fejsbuku, enciklopedijama i uglavnom to čini vikendom. Upravo svim informacijama i znanjem obezbedila je zasluženo mesto na lestvici kvizomana u Srbiji, a u poslednje vreme je gledamo kao tragača u kvizu "Potera".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top