SREĆNIJI SAM OTKAD VARAM: Žene pronalazim na internetu, sve su udate i žele samo onu stvar

Ovaj muškarac iskreno je ispričao zašto je započeo afere s udatim ženama koje pronalazi na stranici za upoznavanje. Opisao je kako to izgleda, koji su njihovi razlozi za prevaru.

Ovaj muškarac zabrinuo se za svoj seksualni život pa se registrovao na stranicu za upoznavanje. Kaže da mu se javljaju udate žene kojima je seksualni život u braku zamro. Ovo je njegova ispovest koju je anonimno napisao na portalu illicitencounters.com.

"Pre dve godine sam se probudio na svoj rođendan i shvatio da, kako sada stvari stoje, više nikad u životu neću iskusiti seks. Fit sam i vežbam puno jer želim da živim dugo i da imam dobro zdravlje, a rezultat svega toga je to da mi je libido vrlo visok. Tako sam počeo da živim u tajnom paralelnom svetu i da imam afere sa udatim ženama koje su u sličnim situacijama kao ja. Želeo sam da sve ostane tajno pa nisam želeo da imam veze sa ženama koje su same, razvedene ili su udovice. Želeo sam one koje su u braku.

Pronašao sam stranicu za upoznavanje koja je odlična za ljude u braku koji žele malo strasti sa strane. Razgovarao sam on-line sa stotinama udatih žena, a neke od njih želele su samo erotsku stimulaciju preko žice, ništa više. S nekoliko njih sam se i upoznao licem u lice. Na toj stranici sam pričao s njima o svemu i svačemu, zbližavao se, pričali smo što nas muči itd.

Tako sam počeo kratku aferu s jednom ženom koja je bila udata za puno starijeg muškarca. Njihov seksualni život završio je pre nekoliko godina. Nakon nje sam upoznao medicinsku sestru koja je, takođe, imala starijeg supruga koji je još uvek bio seksualno aktivan. Ali, ona je želela nešto novo, dosta joj je bilo rutine u krevetu, želela je raznolikost.

Narednih godinu dana imali smo fantastičnu vezu. Nalazili smo se svake nedelje u hotelu. Najpre bi dugo razgovarali, a zatim imali divlji seks. Nažalost, njen suprug je dobio posao stotinama kilometara daleko pa smo odlučili da pronađemo nove ljubavnike.

Nedavno sam sreo još jednu neverovatnu ženu. Ona i njen muž spavaju u različitim sobama, jer on učinio neke zaista glupe stvari koje su skoro uništile njihov brak. Rekla mi je da ne može da podnese da je dodirne. Ali, ona je vrlo strastvena žena i provodimo neverovatne trenutke zajedno.

Moram priznati da su sve te afere promenile moj život. Postao sam mnogo ljubazniji, veseliji i srećniji kod kuće."

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji