ZGROZIĆETE SE! Ceo Balkan priča o ovoj slici sa venčanja, MLADA JE UČINILA NEŠTO KATASTROFALNO!

Mirjam Potočnik iz Štigove i Franjo Bukovec iz Slovenije u subotu su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

I, sve bi bilo romantično da Mirjam nije ponela svoj neobični aksesoar na fotografisanje.

Detalj zbog koga je Mirjam postala apsolutni hit zapravo nije slučajno na fotografiji, jer ova novopečena mlada ima jedan krajnje originalan hobi – ona se već godinama bavi lovom.

Mirjam Potočnik iz Štrigove, i Franjo Bukovec iz Slovenije su se u subotu zakleli na večnu ljubav.

Nakon što su jedno drugom izrekli sudbonosno ‘da’, iskoristili su trenutak kako bi ovaj važni životni događaj zabeležili fotoaparatom, kako to i priliči.

Ipak, slika je ispala pomalo nesvakidašnja jer se Mirjam za tu prigodu ni manje ni više slikala sa puškom u ruci.

Opasna mlada nema štam ali ono što je bitno jeste da se njih dvoje vole i zato nek je njima srećno i dugovečno i ubrzo jedan mali lovac da se rodi.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top