DUGO SKRIVAN SKANDAL: Arkanova sestra žestoko napala Cecu njenu decu na poslednjem parastosu

Na obeležavanju petnaestogodišnjice smrti Željka Ražnatovića Arkana dogodio se skandal koji je do danas skrivan od javnosti.

Njegova sestra Jasna ponela se veoma grubo prema Arkanovoj supruzi Ceci jer je, ničim izazvana, s nadgrobne ploče sklonila korpu u kojoj je folk zvezda donela žito i posluženje. Tu korpu je na to mesto spustio Arkanov sin Veljko. To je veoma razljutilo pevačicu, videlo se da ju je to veoma pogodilo, ali ni na jedan način nije odreagovala. Međutim, tu nije bio kraj provokacijama najstarije sestre pokojnog Arkana. Posle opela, ona je održala govor koji je dodatno podgrejao već neprijatnu atmosferu.

"Poslednjih petnaest godina bratu organizujem parastose, a od sledeće godine će to raditi njegov sin Nikola, koji se vratio u Srbiju"

Ona je krenula još da govori, a šta se potom dogodilo pogledajte na sledećoj strani


Ovo je bila direktno prozivka upućena Svetlani Ražnatović i njenoj deci. Okršaj traje bukvalno od smrti Arkana, a ovaj neprimeren gest je samo nastavak sukoba iz prošlosti. Dosta polemike se vodilo i o nasledstvu pokojnog Arkana, tako da i ne čudi ovakva provokacija od strane Arkanove sestre.

A kad je zaustila da kaže još nešto, prekinuo ju je Nikola i pozvao prisutne da im se pridruže na ručku u obližnjem restoranu. Sve to je dodatno uticalo na Cecino raspoloženje, pa je besna otišla s groblja. Napominjemo da je Anastasija Ražnatović ostala kod kuće i nije prisustovala ovom parastosu.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top