Jedna tužna priča iz beogradske elitne gimnazije: Dečak iz provincije nije otišao na ekskurziju zbog svojih drugara

Kada ga je razredna pozvala, on je spavao, a svakako nije bio u Beogradu, jer je otišao kući da mu majka opere stvari

Status koji se danas proširio društvenim mrežama mnogima je izmamio suze. U pitanju je kratak tvit o dečaku iz jedne beogradske gimnazije kojeg su drugari nasamarili pa nije otišao na ekskurziju sa njima.

Poslednjih godina dečja surovost prevazilazi svaku meru i sve je više slučajeva da se deca udružuju u grupe ili klanove kako bi naudili nekom slabijem. Ovoga puta nije bilo batina i loših reči, već se desilo to da je jedan dečak ostao kod kuće, umesto da ode na ekskurziju, zbog neslane šale svojih drugara.

Učenici jedne elitne bgd-ske gimnazije su lozila drugara iz provincije da se na ekskurziju u Grcku kreće u nedelju u 4h.Otisli su u subotu. On se nije pojavio.Verovao im je.

"Učenici jedne elitne beogradske gimnazije su ložila drugara iz provincije da se na ekskurziju u Grčku kreće u nedelju u 4h. Otišli su u subotu. On se nije pojavio. Verovao im je", napisala je jedna žena na Tviteru.

Kada ga je razredna pozvala telefonom, on je spavao, navodno je prema rečima ove žene otišao kod roditelja da se spremi i da mu majka opere stvari.

- Gajimo monstrume, šokirana sam još od juče kad čuh priču. Sad razumem potpuno moju decu koja neprestano ponavljaju "Ne možes ti da shvatiš kakva su tamo (u gimnaziji) deca. Tužna sam" , napisala je ona u komentarima.

Nakon ovog tvita svi su zastali i zamislili se, niko ne može da poveruje da deca mogu biti tako zla, a negativni komentari su se samo nizali.

Ipak mnogi nisu poverovali u ovu priču i pomislili da je lažna, žena je u nekoliko navrata spomenula da je istina i da svi koji joj ne veruju, to i ne moraju.

Otac jednog dečaka je napisao da je njegov sin upravo na toj ekskurziji, ali da za to nije čuo.

"Moj sin je upravo na toj ekskurziji, radi se o Prvoj beogradskoj gimnaziji i znam da neka deca iz provincije nisu otišla jer roditelji nisu mogli da skupe pare, a za jednog su deca čak htela da skupe pola iznosa, ali su zakasnili. Ne pričajte i ne slušajte svašta", napisao je on.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji