NIKAD PI*KA NIJE BILA JEFTINIJA: Devojke prodaju svoje usluge i za 300 dinara, ako im toliko date!

U proteklom periodu se često mogu pronaći cenovnici prostitucije kod Plavog mosta ili Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ali istina je totalno drugačija i još više poražavajuća. Naime, žene niskog morala prodaju svoje usluge i za 300 dinara, ako se dobro pogodite ili ako ste česta mušterija. 

Oralno zadovoljavanje, bez odlazka sa radnog mesta (a to znači tu iza ćoška) plaća se 300 dinara, dok na seks u kola odlaze i za 1000 dinara. 

U proseku, ovakve žene oralno zadovolje oko tri mupkarca dnevno i imaju dva seksa. To znači da one zarade oko 3000 dinara, dok od tog novca vise samo mali deo, oko 1/6 ukupne zarade. Ostalo im uzme makro koji ih čeka i prati celo veče dok su na radnom mestu.

Surova istina Srbije, zar ne? Pička nikada nije bila jeftinija, kazaće neki...

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji