NAŠE TELO JE NEVEROVATNO: Evo šta se dogodi kada gurnete prst u pupak!

Ovakav dodir je jako čudan i stimulatvno deluje na urinarni trakt. Tako možete ne samo da stimulišete i nadražujete tkivo pupka jeć i tkivo abdomena koje se nalazi oko njega.

Usled ovakvog stimulansa, šaljete poruku do kičmene moždine, koja šalje signale vašem urinarnom traktu. Ukoliko bismo pritisli tkivo oko pupka ne bi dobili isti efekat jer je tkivo unutar samog pupka najosetljivije.

Zbog toga kada nadražujemo tkivo pupka, stimulišemo tkivo u stomaku koje šalje signale do kičmene moždine, a ona šalje dalje do možga informaciju da nam se piški.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji