SLUČAJ se nastavlja: BEBA Vanzemaljac iz NIŠA tajno helikopterom prebačena u Ameriku! Majka još u komi!

Beba vanzemaljac koja je prije 3 dana rođena u Nišu (Srbija) tajno je prebačena u Ameriku! Ovaj tajni poduhvat izvršili su pripadnici Američke vojske i NASE a prebačena je helikopterom Chinook.  Ovo je dogovoreno bez pristanka majke koja je još u komi nakon što je vidjela svoju bebu.

Iako prenos nije legalan vlasti srbije i SAD-a se pozivaju na zaštitu nacionalne sigurnosti zemalja tako da će beba biti pod stalnim nadzorom američkin naučnika i doktora.

Karantinski prostor je već oformljen u Hjustonu.   Informaciju o ovom tajnom transferu novorođene beba vanzemlajca dobili smo od uposlenika Beogradskog aerodroma Nikola Tesla, a beba je za ameriku odletjela sinoć u 01.00 po lokalnom vremenu.

Šta će se dalje dešavati ostaje da se vidi.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji