PREDVIĐANJE KORONAVIRUSA KOJE LEDI KRV U ŽILAMA! Simpsonovi nisu predvideli samo virus, već i BOLEST TOMA HENKSA

Tvrdnja koja ostavlja bez daha je da se Henks u dugometražnom filmu "Simpsonovi" iz 2007. godine samoizolovao i rekao: "Ako me vidite, ostavite me!"

Vest da je čuveni holivudski glumac Tom Hanks pogođen korona virusom šokirala je fanove širom sveta, a isti je dijagnostikovan i njegovoj supruzi Riti Vilson.

Animirana američka TV serija "Simpsonovi" poznata je po svojoj neobičnoj sposobnosti da predvidi velike svetske događaje - od izbora američkog predsednika Donalda Trumpa, prepirke sa mašinom za glasanje u SAD-u i krize ebole 2014-2016.

Tvrdnja koja ostavlja bez daha je da se Henks u dugometražnom filmu "Simpsonovi" iz 2007. godine samoizolovao i rekao: "Ako me vidite, ostavite me!". O ovome danas pričaju širom sveta, a Simpsonovi ne samo da su predviđali izbijanje virusa, već su nam i ponudili rešenje u obliku džinovske kupole koju je jednom prilikom postavila Agencija za zaštitu životne sredine.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji