Kad žena zaćuti: Tišina najglasnije govori ovih 11 stvari!

Žene su poznate kao bića koja vole da pričaju. Komunikativnije su od muškaraca, uživaju da dele iskustva i osećanja, ali i one imaju svoje periode tišine.

Kad žena zaćuti, njena duša bi vrisnula sledećih 11 stvari!

1. Čuva svoje dostojanstvo

Najlakše je odvezati jezik i olakšati dušu kroz uvrede i vrisku. Ali, ako žena ćuti onda kada je besna ili povređena, to znači da zna kako da sačuva svoje dostojanstvo. Posledice svakako slede, čim se smiri.

 

2. Boli je

Nešto ženu mnogo muči i boli kada ne želi da govori. Želi sve da sredi, ali najprijatnije joj je da bude sama i u tišini sa svojim mislima. 

3. Želi sama da se izbori sa nečim

 

U prošlosti je verovatno pitala za savet, ali je tako uvukla i druge ljude u svoje probleme i samo pogoršala situaciju. Ona zna da može sama da se izbori i dok ćuti, upravo to i radi.

4. Svega joj je dosta

Ponestalo joj je ideja, a sve joj se smučilo. Potrebno joj je vreme i sloboda da smisli šta će i kako dalje.

5. Zauzeta je

Jednosavno, nekad nema vremena za priču.

6. Potrebni ste joj

Ne zna kako da vas pita da budete sa njom češće, pa jednostavno ćuti. Ako je to u pitanju, u pogledu žene lako ćete pročitati istinu.

 

7. Štedi sebe

 

Umesto da se svađa i isteruje ko je u pravu ili ko je šta trebalo da uradi, ona jednostavno ćuti.

8. Potrebna joj je pauza

 

Vaša poslednja svađa možda je još uvek uznemirava i potrebno joj je malo samoće i tišine.

 

9. Previše razmišlja

 

Ima mnogo briga i mnogo odgovornosti, pa joj treba tišina da shvati koji je sledeći potez najbolji.

 

10. Veoma je jaka

 

Kad se nešto loše desi, ona će plakati, ali samo kada je niko ne vidi. Zato ćuti i sklanja se, traži svoju tišinu i svoj mir.

 

11. Ne zna šta da kaže

 

Žena neće u ozbiljnoj situaciji pričati tek tako, da bi pričala. Ako nema šta da doda ili pametno kaže, radije će ćutati. 

NE PROPUSTITE JOŠ NA POLITICI EKSPRES

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top