Automoto

Automoto (267)

Iako je tužilaštvo tražilo pritvor, sud mu izrekao samo meru zabrane napuštanja prebivališta. Mali Aleksa juče sahranjen u Subotici.

Vozač Vladimir V. (43) iz Beograda, koji je osumnjičen da je pre tri dana pregazio malog Aleksu Dimitrova (10) na Divčibarama, danas je nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu u Valjevu pušten da se brani sa slobode, uz izrečenu meru zabrane napuštanja prebivališta.

Kako Kurir saznaje, Vladimir V. se na saslušanju pred tužiocem branio na isti način kao u policiji, tvrdeći da su mu otkazale kočnice na automobilu i da nije postojala šansa da spreči nesreću.

- Vladimir V. se na saslušanju pojavio sa dvojicom advokata. Iako je vanredni tehnički pregled pokazao da su kočnice i sistem za upravljanje bili ispravni, on je nastavio da se brani tvrdnjama da nešto nije bilo u redu sa volanom, kao i da su mu otkazale kočnice - kaže izvor Kurira iz istrage.

Po okončanju saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, ali sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Valjevu to nije prihvatio i Vladimir V. je oslobođen.

Tragično nastradali dečak, desetogodišnji Aleksa Dimitrov, danas je sahranjen na groblju u Subotici.

Možete ga voziti sa standardnom dozvolom

Kompanija Atlas iz Ukrajine predstavila je vozilo 2019, a njegov dizajn najviše podseća na Sherp.

Brutalni terenac pruža sjajne off-road mogućnosti (sneg, pesak, voda), prvenstveno zahvaljujući ogromnim gumama od 1,65 metara.

Atlas se može pohvaliti klirensom od 58 centimetara, a pokreće ga Renaultov 1.5-litarski turbo-dizelaš. Na kopnu razvija 60 km/h, dok po vodi “krstari” brzinom 7 km/h.

Njegov rezervoar obezbeđuje automoniju do 800 kilometara, prenosi Autoevolution.

U kabini može da se smesti 12 osoba, dok vozačevo sedište zauzima centralnu poziciju zbog boljeg pregleda.

Zanimljivo da se Atlasom može upravljati sa standardnom vozačkom dozvolom, bez obzira što podseća na tenk, a košta 135.000 dolara.

 

Dve devojke teško su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 9:30 na uključenju auto-puta posle naplatne rampe kod Pečenjevca.

 

U njih je, kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi Leskovac, udario kamion.

U leskovačkoj Opštoj bolnici nam je rečeno da se još uvek radi dijagnostika i utvrđuje stepen povreda kod jedne od povređenih, a drugu iz automobila još uvek pokušavaju da izvuku vatrogasci.

„Jedna od devojaka je stigla u jako lošem stanju. Nakon utvrđene dijagnostike poslaćemo je za Niš, a očekujemo da u Urgentni centar stigne i druga devojka nakon što bude izvučena iz vozila“, kazao je za Rešetku direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Jedan od najstarijih zmiskih saveta za vozače kaže da bi u automobilu trebalo da imate sveću koja može da vam pomogne da se zagrejete ukoliko vam automobil stane

Mnogi smatraju da u tom savetu nema mnogo istine, ali ekipa emisije "SAT" uradila je test kako bi pokazali kako funkcioniše ovaj model zagrevanja.

Parkirali su tri automobila po prohladnom danu, i pustili su ih da se dobro ohlade. 

Spoljašnja temperatura nije prelazila 0 stepeni celzijusa, a toliko je bilo i u kabinama automobila. 

Prvi test bio je sa jednom svećom. Prilikom grejanja jednom svećom, u hlAdnom automobilu, tokom sat vremena, vozilo se ugrejalo samo 6 stepeni. Kada su dodali još dve sveće, temperatura se podigla do skromih 12 stepeni u narednih sat vremena. 

Dakle, ukoliko u potpuno hladnom auotmobilu upalite 3 sveće, za sat vremena ugrejaćete kabinu za 12 stepeni.

Drugi deo testa je bio mnogo zanimljiviji.

Vozači su pokrenuli dva automobila, i zagrejali ih na 23 stepena celzijusoviih, a zatim su isključili motore.

U jedno vozilo su postavili sveću, dok u drugi nisu. 

Rezlutati su pokazali da u vozilu gde nije bilo sveće temperatura pada znatno brže. 

Dakle,  opšti zaključak je da bi trebalo da u automobilu imate sveću jer ona svakako može pomoći da kabina ostane topla, a na njenom plamenu ćete moći da zagrejete dlanove 

Pored sveće, koja će vam, kako je test pokazao, pomoći pri održavanju temperature kabine, valjalo bi da u automobilu imate i:

- Prvu pomoć

- Uplajač

- Kablove

- Vodu i slatkiše

- Torougao

- Astro folija

- Lopata

- Brisač

- So i pesak 

- Perorez

- Ćebe

Prevara sa kilometražom je jedna od najčešćih prevara na tržištu polovnih vozila, a koja nezakonito povećava cenu vozila i uništava iskustvo posedovanja automobila. Vraćanje kilometraže unazad je relativno jeftin i jednostavan proces koji daje dodatni novčani prihod nepoštenim prodavcima automobila. Prema najnovijem "carVertical" istraživanju, koje je pored Srbije obuhvatilo još 17 drugih tržišta, 16,1% vozila proverenih tokom poslednjih 12 meseci imalo je vraćenu kilometražu. Najpopularniji modeli sa vraćenom kilometražom proizvedeni su između 2006. i 2016, a u tekstu pogledajte i koji su to modeli.

Kako je nedavna studija informatičke kompanije „carVertical“ otkrila, kupci polovnih premijum nemačkih automobila su u najvećem riziku da kupe automobil sa izmenjenim očitavanjima kilometraže.

Da bi sačinila listu automobila sa najčešće vraćenom kilometražom, pomenuta kompanija analizirala je više od 700.000 izveštaja o istoriji polovnih automobila generisanih između novembra 2020. i novembra 2021. Analizirano je 18 različitih tržišta, uključujući Poljsku, Rumuniju, Mađarsku, Francusku, Sloveniju, Slovačku, Češku, Litvaniju, Letoniju, Estoniju, Ukrajinu, Bugarsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Nemačku, Hrvatsku, Rusiju, Sjedinjene Američke Države i Italiju.

BMW modeli najugroženiji

Podaci o kilometraži pokazuju da je BMW M5 najčešće kompromitovan, sa nešto više od jedne trećine proverenih modela kojima je možda kilometraža vraćena. Međutim, ova statistika posebno ukazuje na skalu problema vraćanja kilometraže na BMW modelima uopšte, jer kako je Matas Buzelis iz „carVertical“ istakao, BMW automobili zapravo dominiraju na listi:

„Polovinu Top 10 liste zauzimaju automobili premijum proizvođača. Ovo je u korelaciji sa potražnjom za korišćenim BMW vozilima na različitim tržištima. Podaci takođe otkrivaju da je veća verovatnoća da će skupi automobili imati vraćenu kilometražu, i to se mora uzeti u obzir kada se traži polovno vozilo. Upravo u tim slučajevima dobro dođe provera kilometraže automobila“.

Top 10 modela koji su najviše na udaru prevaranta

Pred vama je lista 10 modela polovnih automobila kojima se najčešće vraća kilometraža.

Nazivi modela (% svih ispitanih vozila su imali vraćenu kilometražu)

1. BMW M5 (33,6)

2. BMW Serije 7 (33,4)

3. Subaru Outback (31,8)

4. BMW Serije 6 (31,7)

5. Audi A8 (31,4)

6. Volkswagen Phaeton (31)

7. BMW X5 (26,7)

8. BMW Serije 5 (26)

9. Ford Mustang (25,9)

10. Audi A7 (25,8)

Drugo i treće mesto na listi zauzimaju BMW serije 7 i Subaru Outback sa 33,4 odnosno 31,8 odsto automobila sa mogućom malverzacijom kilometar-sata. Audi A8 je bio peti automobil sa najčešćim vraćanjem kilometraže, dok je njegov sportski brat, A7, zauzeo 10. mesto sa nešto više od jedne četvrtine (25,8 procenata) takvih vozila u studiji sa smanjenjem pređene kilometraže.

Matas Buzelis objašnjava da je prisustvo premijum vozila među onima koji se najčešće koriste razlog za veće dobitke. Vraćanje kilometraže unazad je relativno jeftin i jednostavan proces koji daje dodatni novčani prihod nepoštenim prodavcima automobila.

Većina modela automobila sa vraćenom kilometražom opremljena je dizel motorima.

„Dizel automobili su dizajnirani da pređu veće udaljenosti, što znači da je veća verovatnoća da će takve mašine imati prevare u kilometraži. Međutim, stvari se mogu promeniti u budućnosti jer prodaja dizel automobila opada. Ako pogledamo brojke, jasno vidimo da su obično do 80 ili 90 odsto modela sa vraćenom kilometražom vozila sa dizel motorima. Na primer, od 10 kompromitovanih modela, osam je opremljeno dizel motorima, a samo dva pokreće benzinski motor“, ističe Buzelis.

Automobili BMW Serije 6 sa pogonom na dizel i benzin su skoro identični po pitanju vraćanja kilometraže, ali to je zato što su benzinske verzije ovog modela mnogo popularnije. U nekim slučajevima, u asortimanu nekih modela nema dizel motora. Pogon na benzin je jedina opcija za BMW M5 i Ford Mustang modele.

Kako pokazuje istraživanje, neophodno je proveriti pređenu kilometražu pri kupovini polovnih automobila, posebno za starija vozila. Najpopularniji modeli sa smanjenom kilometražom proizvedeni su između 2006. i 2016. godine. Međutim, Buzelis naglašava da postoji korelacija između mogućnosti prevare i klase automobila:

„Lista automobila sa najčešće vraćenom kilometražom sastoji se uglavnom od premijum vozila, ali ima i modela tzv. ekonomske klase, ali sa manjim učešćem u ukupnom broju modela. Automobili Subaru, Ford i Volkswagen pripadaju istoj starosnoj grupi kao i vozila više klase. Čini se verovatnije da će automobili stari od 5 do 15 godina biti kompromitovani po pitanju broja pređenih kilometara“.

Vlasnici BMW-a M5 iz 2006, serije 5 iz 2007. i X5 bi trebalo da istraže da li njihov automobil ima pravu kilometražu. Ford Mustang je najnoviji model na ovoj listi. Budući vlasnici šeste generacije Mustanga trebalo bi da vode računa o tome tako što će proveriti istorijske podatke o kilometraži na mreži.

Matas Buzelis objašnjava da najnoviji modeli mogu biti malo teži za promenu očitavanja kilometraže. Takođe je manje verovatno da će noviji automobili biti kompromitovani zbog kilometraže koje su zapravo prešli jer su novi:

„Nema smisla vraćati kilometražu vozila sa, recimo, 50.000 ili 80.000 kilometara na satu, ali, za kupce, vredi proveriti da li su ovakva očitavanja kilometraže tačna ili ne“.

„CarVertical“ je analizirao vrednost automobila sa vraćenom kilometražom i otkrio da je 16,1% vozila proverenih tokom poslednjih 12 meseci imalo netačno prikazanu kilometražu.

Pošto je prevara sa kilometražom prilično česta na tržištu polovnih automobila, treba korsititi sve što je moguće za proveru istorije vozila, od onlajn provera, preko servisa, pa do već poznatih provera samog vozila u smislu istrošenosti određenih delova koji ne mogu lako da se zamene, npr sigurnosnog pojasa i slično.

Dok su kupci automobila iz tzv. ekonomske klase izloženi nešto manjem riziku od lošeg vlasničkog iskustva, oni koji kupuju dizel vozila premijum klase, između 5 i 15 godina su najviše izloženi riziku, jer je ovo tip vozila koji se najčešće koristi u ovoj vrsti prevare. Kupci sportskih modela takođe imaju veliku šansu da postanu žrtve prevare sa kilometražom, a kupovina jednog takvog vozila bez provere istorije automobila na mreži može dovesti do finansijske noćne more.

Kako Nova.rs saznaje, od 1. januara biće smanjen porez na upotrebu vozila stara od 5 do 20 godina zapremine motora preko 2000 kubika.

Odluka koja treba da bude usvojena na sednici Vlade Srbij u četvrtak, donosi smanjenje troškova registracije za starije automiobile veće kubikaže. Kako saznajemo, troškovi registracije motornih vozila od 5 do 8 godina starosti biće umanjeni za 25 odsto, umesto dosadašnjih 15 odsto. Što se tiče vozila od 8 do 10 godina starosti, troškovi će biti umanjeni za 40 odsto, u odnosu na dosadašnjih 25 procenata, dok će za vozila od 10 do 20 godina starosti porez na upotrebu biti smanjen za 65 procenata u odnosu na dosadašnjih 40.

Primera radi, registracija automobila sa motorom zapremine preko 3000 kubika od 10 do 20 godina starosti sada će iznositi 85.389 dinara u odnosu na dosadašnjih 146.382 dinara. Za vozila preko 20 godina starosti nema dodatnog smanjenja, jer je već  porez za ove automobile smanjen za 80 odsto.

Najveće benefite ove promene osetiće kupci i vozači nešto starijih vozila velike kubikaže, a ova vrsta automobila je ujedno i jedan od većih zagađivača, pa se postavlja pitanje na koji način će ova promena uticati na zagađenje životne sredine.

Zastava 101, u narodu poznatija kao Stojadin ili Kec, proizvodila se u Kragujevcu od 1971. do 2008. godine, a nastala je na bazi tada tehnički veoma modernog Fiata 128, sa malo izmenjenim zadnjim delom i bila je jedan od prvih automobila proizvedenih u danas preovlađujućoj hečbek varijanti.

Peta vrata su u tadašnje vreme bila raritet, a Zastava 101 je pored dizajnerskog iskoraka kupcima bila privlačna i zbog povoljne cene.

Ovaj model je brzo postao najprodavanije Zastavino vozilo u bivšoj Jugoslaviji, a zbog pristupačne cene postigao je i značajan izvozni uspeh, prevashodno u zemljama istočne Evrope, ali i širom sveta. Fejsbuk stranica „Zastava 101 forum“ objavila je isečak iz AVTO magazina koji je objavljen davne 1972. godine, praktično na samom početku prodaje ovog modela. Kao što možete videti, tadašnja cena iznosila je 40.040 dinara, odnosno 2.084 dolara.

Kada se uračuna inflacija za prethodnih skoro 50 godina, dolazimo do podatka da bi danas Zastava 101 koštala tačno 11.441 evro, a da li je to puno ili malo procenite sami. Uostalom, pročitajte naš tekst o 10 najjeftinijih novih automobila u Srbiji i pogledajte gde bi se smestila Zastava 101 da se i dalje proizvodi.

Izašao sam iz kola na sekund, samo da kažem nešto ženi, a u kolima sam ostavio decu. Sledećeg trenutka desio se horor.

Tako svoju priču počinje Zahid Nazir (37), otac troje dece iz Boltona u Engleskoj koji je podelio na društvenim mrežama snimke sa sigurnosne kamere kako bi upozorio ljude.

- Vraćao sam se sa porodicom sa venčanja. Bilo je nešto posle dva izjutra. Ja sam vozio kola sa decom a moja žena Sabahat je išla kući drugim kolima. Izašao sam iz kola samo na sekund, da nešto kažem ženi i ostavio kola i decu u njima. Međutim, za tih par sekundi se lopov uvukao u kola i odvezao ih - priča Zahid.

Sve je snimljeno nadzornom kamerom, a Zahid objašnjava da su u kolima bili osmogodišnja ćerka Kadija, sedmogodišnji Muhamed i Aiša koja ima 10 meseci. Lopov je pokrenuo kola i krenuo niz ulicu.

- Kad sam shvatio šta se dešava, pojurio sam za kolima, ali sam pao. Počeo sam da paničim, nisam imao pojma šta da radim pošto su kola nestala. Utrčao sam u kola svoje supruge, ali nismo imali pojma u kom je pravcu lopov otišao - kaže on.

U toj sumanutoj vožnji su naišli na policijsku patrolu. U razgovoru sa policajcem setili su se da je u kolima ostao telefon Zahidove žene pa su iskoristili aplikaciju Find My iPhone da vide gde je automobil.

Aplikacija ih je odvela u obližnju uličicu u Boltonu, a kola su bila ostavljena, sa decom unutra.

- Kad sam ih video, rasplakao sam se. Nisam čak ni prišao kolima, toliko sam se oduzeo. Samo sam stajao i plakao. Iako su fizički dobro, istraumirani su - kaže.

Hrvatska olimpijska šampionka istakla je da želi da napravi doček u Kninu

Matea Jelić hrvatska tekvodinstkinja dala je skandaloznu izjavu posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama.

Ona je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju veličala akciju Oluja u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

Glumac Viktor Savić komentarisao je njenu izjavu na svom Instagram profilu, napisavši da je sve što je rekla sramota, ali se i zapitao šta bi se desilo da je Srbin izjavio nešto slično.

– Dokle bre više? Dobro, bre, devojko, em si sportistkinja, em se tada nisi ni rodila. I zašto bi mešala proslavu sportskog uspeha (na kom ti čestitam), sa jednom takom proslavom koja je u drugoj zemlji Dan žalosti? I zašto bo tako nešto izjavljivala kada smo (bar naše generacije) otišli dalje od puta mržnje? Sramota! Samo se pitam kako bi svet rekao da je Srbin izjavio takvu glupost? Tuga – napisao je Viktor u svojoj objavi.

Podsetimo, hrvatska olimpijska šampionka istakla je da želi da napravi doček u Kninu koji će se spojiti sa godišnjicom Oluje, za koju kaže da joj mnogo znači.

– Doček u olimpijskom selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista – rekla je Jelićeva.

Vozač i putnici su sigurni, ali neki slučajevi pokazuju da će vrlo verovatno stradati elektronika u automobilu

U slučaju udara groma, preporučuje se da parkirate vozilo sa strane, isključite motor i neko vreme izbeći dodirivanje bilo koje metalne površine u automobilu, a i radija, odnosno infotainmenta. Posledica po vaše zdravlje ne bi trebalo da bude.

U teoriji, automobil bi trebao preživeti udar groma bez većih posledica. Elektricitet munje se širi eksterijerom automobila i završava u zemlji (sistem Faradayevog kaveza).

Vozač i putnici su sigurni, ali neki slučajevi pokazuju da će vrlo verovatno stradati elektronika u automobilu, a snažan strujni udar može izazvati i korodiranje lima, odnosno pucanje boje, piše “Revijahak”.

Što možete učiniti kao vozač i putnici?

Kada se nađete usred oluje, ne dirajte metalne delove automobila ili unutrašnji deo okvira. Ako i nema kiše, zatvorite sve prozore u automobilu. U slučaju udara groma, preporučuje se da parkirate vozilo sa strane, isključite motor i neko vreme izbeći dodirivanje bilo koje metalne površine u automobilu, a i radija, odnosno infotainmenta. Posledica po vaše zdravlje ne bi trebalo da bude.

Nakon ovih upozorenja, možemo videti jedan praktični slučaj, jer teorija je jedno, a više o 300 miliona volti, koliko može generirati udar munje, je nešto sasvim drugo. Eric Wilkinson iz SAD-a podijelo je na Facebooku fotografije svog pick-upa Ford Super Duty koji je preživio udar groma, ali ne bez posledica, prenosi Alo.

Na fotografijama se vidi da su plastični delovi unutrašnjosti sprženi. Munja je prošla kroz staklo i razdvojila te rastopila komponente interijera. Wilkinson u trenutku udara nije bio u vozilu, ono je bilo parkirano u servisu pa, osim materijalne štete, srećom, nema drugih posledica.

Strana 1 od 20

Na našem blic vesti portalu, pronađite i najnovije vesti

jun 26, 2018 2509

SVI USPEŠNI LJUDI SE TAKO ZOVU: Miljana Kulić uživo u emisiji otkrila IME ZA SINA

in Rijaliti
Miljana Kulić, bivša učesnica "Zadruge", samo što se nije porodila. Večeras bivša…
jun 20, 2021 5595

AMERI NALETELI NA RUSE, PA PODVILI REP I VRATILI SE TAKO ODAKLE SU POŠLI! Brutalna akcija ruske vojske u Siriji! PUKLA BRUKA!

in Rusija
Međunarodna koalicija koju predvode SAD učinila je novi pokušaj kršenja protokola…
feb 13, 2019 1162

NEVIĐENI SKANDAL Tuča Davida i Ane! Obezbeđenje uletelo i Dragojevića momentalno izvuklo napolje (VIDEO)

in Rijaliti
David Dragojević i Ana Korać sinoć su imali svoj prvi okršaj koji nije bio ni malo…
sep 28, 2018 2894

GOVOR ZBOG KOGA JE UBIJEN KENEDI: Otkrio ko vlada svetom i raskrinkao tajna društva (VIDEO)

in Planeta
Džona F. Kenedija održao je govor o medijima i tajnim društvima 27. aprila 1961. godine,…
feb 26, 2021 1367

BOLAN LELEK SE PROLAMA KROZ ŠABAC! Saru spuštaju u grob samo dva dana pred punoletstvo! Četiri porodice zavijene u crno ispraćaju svoju decu na večni počinak! POTRESNE SCENE!

in Zapadna Srbija
U celoj Mačvi danas je tuga. Iz svake kuće u Mačvanskom Pričinoviću i Klenju poneko je…
apr 17, 2018 8132

MNOGIMA JE NEUGODNO DA PRIČAJU: Ovo su rani simptomi koji upozoravaju da imate rak anusa!

in Lepota i zdravlje
Mnogima je neugodno pričati: Ovo su rani simptomi koji upozoravaju da imate rak anusa!…
okt 20, 2018 2551

VODITELJKA ZAPREPASTILA SAŠU KAPORA: Znaš li da te žena vara?

in Paparazzo
U jednoj emisiji voditeljka Marija Lazić šokirala je pevača Sašu Kapora izjavom. Pevač…
apr 20, 2019 2008

TERALI SU GA DA VRŠI NUŽDU U UNIFORMI, PSUJE TITA I SLOBU: Aco Pejović 90-ih jedva IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Zarobili ga kao vojnika JNA pa hteli da mu UREŽU PETOKRAKU na čelo!

in Paparazzo
Aco Pejović zbog svog nemirnog duha neretko je upadao u razne neprilike, a sa sedamnaest…
jul 30, 2018 2863

OSVETA LJUBOMORNOG BIVŠEG DEČKA: Pekovićeva verenica na stubu srama! Najviše volim u zadnjicu!

in Paparazzo
Bivši osvetnički izvređao doktorku Violetu Milinković zato što ga je ostavila zbog…
feb 03, 2019 2016

Dečak star samo 23 dana progovorio: Njegova prva reč oduševila svet! (VIDEO)

in Žena
Deca počinju govoriti u prosjeku s godinu dana, ali katkada znaju da iznenade svoje…
apr 01, 2019 1223

Kako otklještiti uklješteni živac u lumbalnom delu (išijas): 2 jednostavna načina da se oslobodite bola (FOTO)

in Lepota i zdravlje
Kada međupršljenski disk, usled protruzije, vrši pritisak na nerv, dolazi do bola koji se…
dec 08, 2020 1855

GRAĐANI ZGROŽENI MIGRANTIMA: Napravili kamp na GROBLJU, skidaju se goli i VRŠE NUŽDU PORED SPOMENIKA! (VIDEO)

in Zapadna Srbija
Migranti na svom putu prema Evropi preko BiH se sve češće zadržavaju u Loznici, a jedna…
jul 25, 2020 2227

OVAKO IZGLEDA GROBLJE AUTOMOBILA: 300.000 novih folksvagena čeka svoju sudbinu! (VIDEO)

in Automoto
Gotovo 300.000 automobila marke folksvagen stoji na improviziranim odlagalištima širom…
nov 18, 2018 2894

U ISTOM DANU ČULA OTKUCAJE SRCA SVOJE BEBE I SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA: Baranka Ana (32) je majka hrabrost, a ovo je priča o njenoj borbi za život!

in Žena
Ana Đoković (32) iz Bara, čiju su odluku da rodi dete, uprkos raku grlića materice, mnogi…
avg 04, 2019 2809

NEOTKRIVENA TAJNA MIROSLAVA ILIĆA! Pevač ima TAJNI IDENTITET i član je BRATSTVA za koji zna ceo svet!

in Paparazzo
Pevač Miroslav Ilić ovih dana prilično je popularan na društvenim mrežama i to zbog…
sep 19, 2018 3867

UZNEMIRUJUĆE! Najbrutalniji slučaj zlostavljanja žene: Jeziva priča devojke (17)! (FOTO)

in Planeta
Bolesno maltretiranje nedužne devojke dogodio se iz čiste obesti poremećenih muškaraca…
avg 29, 2019 2419

AMERIKANKA JE U BEOGRADU NARUČILA SLADOLED, A ONDA SE AUTOMAT POKVARIO: Tada se desilo nešto zbog čega je bukvalno OSTALA BEZ TEKSTA!

in Beograd
Jedna Amerikanka je postala pravi hit na društvenim mrežama u Srbiji, pošto je opisala…
mar 17, 2019 1637

OPUSTI SE, NE MOGU DA TI PRIĐEM AKO SI STEGNUTA: Blogerka skinula BRUS i MAJICU pa se prepustila... (FOTO)

in Rijaliti
Marko Miljković na sve načine pokušava da udovolji svojoj devojci Luni Đogani. On je…
jan 08, 2019 1371

DARKO LAZIĆ NE ŽELI DA STANE: Pevaće u invalidskim kolicima na proslavi u Šapcu za neverovatan novac

in Paparazzo
Darko Lazić nastavlja da šokira. I pored svih prepourka doktora, on ne želi da ih…
apr 01, 2018 4653

MAPA KRIMINALA KRAGUJEVCA: Ova naselja su leglo mafije, prostitucije i kriminala u gradu

in Južna Srbija
 Inspektori grupe za suzbijanje narkomanije Policijske uprave upoznali su javnost sa…
apr 21, 2021 913

Navike nekulturnih Grka zbog kojih stranci ostaju u šoku

in Društvo
Srpkinja koja već godinama živi u Grčkoj otkrila je neke od stvari na koje se u toj…
mar 31, 2021 1385

Milena je dete iz kolone kosovskog pogroma: Tata nas je stegao dok su vojnici išli ka nama i prošaputao "moliću za brzu smrt barem za decu"

in Društvo
Šta ostane kada vam zapale dom, kada vas proteraju sa vekovnog ognjišta... Kada, samo…
mar 13, 2021 1667

BRENDON UDARIO NA REPEROVU ŽENU IVANU! Ša nije mogao da izdrži, hteo da mu ZAPUŠI USTA: Zadrugari skočili da ih RAZDVOJE! (VIDEO)

in Rijaliti
Branislav Radonić Brendon je isporovocirao Nenada Aleksića Ša pominjujući njegovu suprugu…
jun 23, 2021 1838

STRAHOTA U NIŠU: Devojčice PRETUKLE dečaka u dvorištu škole, RODITELJI gledali i smejali se!

in Južna Srbija
One su ga udarale dok mu nije prišao drug da ga izvadi Grupa učenica, starih oko 10…
sep 21, 2020 3227

SIN NAJČUVENIJEG JUGOSLOVENSKOG PEVAČA KUKA: Tata je prvi imao PORŠEA u Jugi, a sada NEĆE DA MI POMOGNE!

in Paparazzo
U velikoj ispovesti Sebastian je nakon dugo vremena progovorio o odnosu s ocem, optužbama…

Najnovije vesti Srbije

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji