DA TI SRCE STANE: Jurio je sa kavasaki motorom 300 na sat, a onda je nešto projurilo pored njega!

Zamislite samo taj adrenalin i tu moć dok se vozite na ovakvoj mašini pri brzini od 300km na sat.

Samo ako pogledate ovaj snimak iz prvog lica, dobijate utisak kako ne postoji ništa što je brže od ovog čuda marke Kavasaki ZX 10R.  Vozač se probijao autoputem i samo je prolazio pored automobila koja su ličila na gliste koje se muče da povuku gas.

Ipak, ovaj snimak pokazuje i da od Kavasaki motora koji juri 300 na sat, postoji nešto mnogo brže.  Vozač motora se našao u čudu, prosto nije mogao da veruje u tu brzinu, onda je i on ubrzao.

Uskoro je prepoznao mašinu koja je brža od njegovog Kavasaki motora, a to je Audi RS6. Sasvim dostojan rival za jednu ovakvu trku na autoputu. Pogledajte kako je to izgledalo. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji