OTVORIO DUŠU U OGLASU: Prodajem juga u kome sam vozio žene koje sam voleo više od života!

Mogu ih i pozvati da Vam potvrde da nikad nije bilo nikakvog udesa i da su se svaki put odlično provele

Prodajem jugo 55 Koral iz 1988. godine, neregistrovan, s plinskom instalacijom, stoji na samom početku oglasa objavljenog u hrvatskim medijima.

Auto je "aktivnije" vožen tek od 1999. godine, a trenutno je "neregistrovan i nije u voznom stanju", iskren je prodavac, koji je, čini se, pokleknuo pred zahtevima legendarnog "jugića".

"U poslednjih pet godina utrošeno je oko 2.000 evra na servise: nova osovina, potpuno nova lamela s korpom, anlaser, novi akumulator, sportski auspuh, elektrika, termostat, lajtunzi, filteri za plin, svećice, AC pumpa, 'tjunirani' prednji i zadnji branici, prebojena hauba i unutrašnjost motora. I još stotinu drugih stvari".

"S obzirom da se ne razumem previše u automobile, serviseri su to dobro iskoristili i masno mi naplatili za polovne servise. Poslednji me koštao oko 330 evra i kao što vidite, opet su me zeznuli", izjadao se čovek u oglasu.

samom početku oglasa objavljenog u hrvatskim medijima.

Ali, nije sve tako crno.

"Iako sam na njega potrošio bogatstvo (koje nikad ni nisam imao), automobil mi puno znači i to prvenstveno zbog žena koje sam vozao i voleo više od života. Mogu ih i pozvati da Vam potvrde da nikad nije bilo nikakvog udesa i da su se svaki put odlično provele. Jedna od njih je vozila "mečku" i obožavala je da se vozi u mojim kolima,"  otvorio je dušu anonimni prodavac.

"Još jedna sitnica pre dve godine se lagano zapalio tokom vožnje, verojatno zbog curenja benzina, ali kompletno je restauriran"...

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"