Print this page

MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ DIVLJAO PO AUTO-PUTU: Majbahom jurio 213 kilometara na sat!

Toni Bijelić, suprug pevačice Dragane Mirković završio je kod sudije za prekršaje jer je svog "majbaha" vozio brzinom od 213 kilometara na čas, u zoni u kojoj je ograničenje brzine 120 kilometara na čas, piše Alo.

Saobraćajci su Bijelića zaustavili u blizini Malog Požarevca u smeru ka Beogradu i na licu mesta mu napisali prekršajnu prijavu. Pošto je strani državljanin i ima austrijske papire, Bijelić je sutradan morao da se javi sudiji za prekršaje u beogradskoj Palati pravde.

Zakon o bezbednosti saobraćaja za ovakav prekršaj nalaže 15 dana zatvora, ili novčanu kaznu od 100.000 do 120.000 dinara.

"Toni se nije bunio, jer je znao da je pogrešio, a nije hteo da ulazi u raspravu jer je strani državljanin. Određena mu je novčana kazna, koju je istog trenutka platio i otišao svojim putem", navodi list.

Ni Bijelić, ni njegova supruga Dragana nisu odgovarali na pozive novinara. Podsetimo, oni su prošle godine imali saobraćajnu nesreću u Austriji, kada je na njihov "majbah" naleteo minibus. Od posledica nesreće, Dragana je neko vreme bila prikovana za krevet.