ŽESTOKI MOMCI GA ZABORAVILI U GARAŽI: Našli BMW koji je 34 godine zapušten

Vlasnik Italijan ostavio vozilo u garaži pošto je prešao samo 7329 kilometara

Nemacki trgovac oldtajmerima Mint Klasik (Mint Classic) na svojoj Fejsbuk stranici objavio je fotografije crvenog BMW M1 1981, koji je stajao u neredu i prašini još od 1982. godine u napuštenoj garaži na jugu Italije.

“Sada, 34 godina kasnije, ponosno vam predstavljamo ovu lepotu kao našu poslednju objavu ove godine”, piše Mint Klasik na svojoj Fejsbuk stranici.

Slika napuštenog automobila ocekivano je zapalila društvene mreže pa su neki od komentara na fotografije skupocenog vozila koje propada u garaži bili : ” Gde želiš da spustim ovo dubre? Možda na haubu veoma retkog automobila!”… “Skandalozno”….” Sveti BMW”….

Vlasnik je automobilom prešao samo 7329 kilometara, a onda ga je parkirao u garaži da skuplja prašinu.

Izmedu 1978. i 1981. godine BMW je proizveo samo 453 automobila modela M1, od kojih su se 54 koristila kao trkacki automobili, objavio je Fox News.

Mint Klasik planira da restaurira vredni automobil, koji je, uprkos brojnim udubljenjima, ogrebotinama i debelom sloju prašine, u velikoj meri ostao netaknut.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji