Ako vidite plastičnu flašicu na točku vašeg automobila možete biti u opasnosti

Policija stalno prati kriminalce koji pljačkaju vozače i njihova auta, naročito kako su se pojavile nove metode u kojima su pljačkaši još uspješniji. Sada policija upozorava na novi trik koji lopovi koriste da ukradu vrijedne stvari ili čak i vaše vozilo.

Pljačkaši stave praznu plastičnu flašicu na desni točak, gdje je vozač ne može vidjeti, a onda čekaju. Kada upale vozilo i krenu, začuju neobičnu buku kako se flašica počne drobiti. Kako ne znaju o čemu se radi, prvi instinkt im je da izađu iz automobila i da pogledaju šta se dešava. U tom trenutku, lopovi započinju svoj plan.

Dok vozač pregleda svoje vozilo, lopov ima pristup otključanom automobilu, mogu uzeti vrijedne stvari iz njega ili ako vozač ostavi ključeve unutra, uzimaju čitav automobil.

Pogledajte ovaj video i podijelite ga sa svojim prijateljima:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji