Potresni statusi mladića čija je devojka poginula kod Kaća: Kako danas da utešim tvoje roditelje?

"Danas me čeka najteži dan u životu. Odlaziš. Zauvek. Bez poslednjeg pozdrava, bez poslednjeg zagrljaja, bez poslednjeg poljupca. Sa tobom odlazi i deo mene" potresne su reči kojima se Boža Lišić na Fejsbuku javno oprostio od svoje devojke Vide Milić (21), koja je sa sestrom Dobrilom (27) poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Kaća.

- Uvukla si mi se pod kožu i ostavila neizbrisiv trag. Mnogi kažu: "Sudbina je tako htela". Sudbina? Čudan je taj pojam sudbine koja se poigrava s nama, uzima naše najmilije. Šta si joj ti kriva, ti koja mrava ne bi zgazila, ti koja si bila puna života, ti koja si uvek bila nasmejana i vedra, ti pred kojom je tek bio život. Znam da si na boljem mestu ali kako da nastavim dalje? Kako posle toliko lepih stvari? Kako pored toliko neostvarenih želja i planova? - napisao je Boža.

- Ostao sam te željan, znaš ono moje: meni tebe nikad dosta. Kako danas da utešim sebe i prihvatim da te više nikad neću videti, kako danas da utešim tvoje roditelje, kako danas da utešim tvoje prijatelje i poznanike, kada svi znamo da te nema, a tako si nam potrebna...

Dečko nastradale Vide u poruci je naveo da su njih dvoje zajedno prolazili kroz probleme koje su imali i da su njena ogromna pozitivnost i neodoljiv osmeh rešavali su pola posla.

- Ovaj "problem" nismo uspeli da rešimo, sudbina je ostala imuna na tvoj osmeh. Do sada u životu nisam bio u ovakvoj poziciji, da me neko toliko bitan a mlad i pun života napusti na ovakav način. Mnogo je teško. Ali teško će tek biti. Kada budem stvarno svestan da te više nema. Stajao sam dugo na kapiji juče, čekajući da dođeš kao i uvek, nadao sam se, ali sudbina je za tebe imala druge planove. Obećavam ti da ćemo kad tad završiti ovde započeto, nadam se da će to biti na nekom lepšem mestu, s one strane sunca - napisao je mladić.

Boža je svoju tugu za tragično nastradalom devojkom pretočio i u bolne stihove.

Podsetimo, prema prvim rezultatima istrage, nesreću je izazvala Ljiljana Milikić Mandić koja je velikom brzinom uletela u suprotnu traku, iz pravca Novog Sada ka Žablju, zakucavši se u auto u kojem su bile sestre Vida i Dobrila, kao i njen dečko Nebojša.

Sestre će biti sahranjene danas u 14 sati na seoskom groblju u Đurđevu kod Žablja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji