URADI SAM: Restauracija farova na automobilu

Video posvecen svima koji su razmisljali, a nisu smeli sami da se upuste u avanturu sredjivanja farova.

Slobodno pristupite reparaciji vaših farova, jer bespotrebno bi platili njihov ponovni lep izgled, kada možete sve učiniti i kod svoje kuće. 

Dobro pogledajte video i pratite proceduru koju prikazujemo. 

Verujte, iznenadićete se koliko vaš far posle ovoga može dobro da izgleda. Ako ne verujete, uradite prvo bar jedan, a poletećete odmah kasnije, da odradite i drugi, čim vidite rezultate.

Video traje samo 7 minuta i obavezno ga pogledajte. Naš predlog je da dok radite na restauraciji svojih farova, pustite video na svom mobilnom telefonu. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji