MAKLJAŽA NA DRUMU: Bosanac i motociklista se posvađali oko prednosti, a onda sevnule pesnice!

Svađa između motocikliste i vozača automobila oko toga koje imao prednost prolaza u saobraćaju u subotu uveče u Salczburgu završio se tučom.

Smatrajući da mu je 42-godišnji državljanin BiH za volanom automobila oduzeo prvenstvo, 47-godišnji motociklist iz Salcburga se razbesneo krenuo da se fizički obračuna sa Bosancem.

Najpe je pokušao da otvori vrata automobila, a kada to nije uspio udario je kroz prozor šakom u lice Bosanca.

Vozača automobila je onda poprskao biber sprejom motociklistu kroz otvoreni vizir kacige.

Oba vozača su povređena u incidentu, a Bosanac je podneo prijavu u policijskoj upravi okruga Lehen. Prema podacima policije, obojica su prijavljena tužiocu u Salcburgu zbog nanošenja povreda.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji