ŠOK NA ULICAMA KRALJEVA: Vozio neprilagođenom brzinom, izleteo sa puta, a onda je došla policija i ŠOKIRALA SE NA LICU MESTA!

U Kraljevu se dogodila neverovatna nesreća u kojoj je nastradala žena od 52. godine. 

Naime, vozač belog automobila, zbog još nerazjašnjenih okolnosti, skrenuo je svojim kolima na kolovoz gde je bilo pešaka, medjutim udario je u banderu i tako se vozilo zaustavilo.

Udarac je bio jak , usled toga što je išao neprilakodjenom brzinom. Policija je izmerila da je vozio 96 km na sat, na putu gde je bilo ograničenje od 60 km na sat. 

Na ovom delu puta je i ranije bilo saobraćajnih nesreća jer vozači voze neprilakodjenom brzinom. Poznato je da policija ovde vrlo često postavlja radare, medjutim to očigledno nije dovoljno da se spreče ovakve stvari.

Vozači moraju sami da shvate kako moraju da voze ograničenomo brzinom, da bi spasli kako svoje živote, tako i živote drugih učesnika u saobraćaju.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji