700.000 EVRA!? U TOME MOŽE DA SE ŽIVI: Ovo je 5 najskupljih automobila na srpskoj estradi! (FOTO)

700.000 EVRA!? Uf, bre, ja bih u tome živeo: Ovo je 7 najskupljih automobila na srpskoj estradi! (FOTO)

Srpske estradne zvezde stvarno mnogo vole da ponosno poziraju pored svojih četvorotočkaša. A samo kad vidite cene... Neće vam biti dobro

Među najskupljim automobilima koje poseduju domaće zvezde svakako su Majbah, Porše i Bentli, čija se cene kreću od 90.000 evra pa do 700.000 evra! 

Ovakvim luksuznim vozilima ipak može da se pohvali samo manji broj naših pevača. Ostali poseduju nešto jeftinija vozila, koja ne zaostaju puno za navedenim sumama. 

Pogledajte šta poseduju naši pevači i sami procenite šta vam se najviše dopada:

Lepa Brena

E pa pošto Dragana i njen suprug Toni imaju čitav vozni park na prodaju, lepa Brena nije želela da zaostaje za svojom koleginicom, pa je i ona brže bolje od njih kupila sebi novi auto.

Brena je sebe častila novim “majbahom S500”, čija se cena kreće oko 150.000 evra, a otplaćivaće ga na rate.

E moja Breno, sirotinjo....

Dara Bubamara

Još jedna folk pevačica častila je sebe pre dve godine novim sportskim automobilom, lepotanom vrednim oko 95.000 evra, koji, čini se, rado vozi prestoničkim ulicama, a čak mu je i pesmu posvetila koliko ga voli.

- Džaba pljuju me iza leđa, to je samo ljubomora, na ulici svako gleda i okreću se kada juri putem porše karera... - stihovi su darine pesme.

Dobro to je sve u redu, ali Dara u pesmi kaže i da razgovara telefonom dok vozi. Da je ne uhapse?

Jelena Karleuša

Diva je od svog supruga dobila na poklon džip o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju.

Fudbaler Duško Tošić iznenadio je svoju suprugu zaista originalnim i luksuznim poklonom – najnovijim modelom Ford Expedition džipa i to iz luksuzne edicije. Međutim, tu nije kraj - Karleuša u svom posedu ima i jedan Lambordžini

Didi

I pevačicu Dijanu janković je muž odlučio da počasti jednim od 12 Bentija Le Mansorija GTC 2 na svetu, čija se cena kreće od 210.000 do 240.000 evra.

Seka

Seka Aleksić, takođe je dobila od supruga Veljka Piljikića, za rođendan mercedes SLK vredan blizu 100.000 evra.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji