Ako mislite da ste videli pravi horor: Prošao je na crveno i zakucao se u auto! Leteo je par metara i...(VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak nesreće koji je zaprepastio mnoge. Cvreno svetlo, velika brzina...Hmm. Nikada dobra kombinacija.

Snimak su zabeležile saobraćajne kamere, a on je brzinom svetlosti proširen. Nadamo se da će većini vozača, koji na sličan način "divljaju" ovaj video skrenuti pažnju. Možete ozbiljno da nadrljate!

Čovek je vozio levom trakom. Kada se na semaforu pojavilo crveno vetlo za pešake, krenuo je, a onda se munjevitom brzinom u njega zakucao bajker.

Udario  je u prednji deo automobila marke Hjundaji i10, a onda je odleteo!

Uostalom, pogledajte snimak:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji