SNIMIO SOPSTVENU SMRT: Jurio mercedesom 186 kilometara na sat i sve prenosio uživo UZNEMIRUJUĆ VIDEO

Vozač (31) poginio je na licu mesta u saobraćajnoj nesreči kod Nove Gradiške.

Kako prenose hrvatski mediji, vozač koji nije imao položen vozački ispit i nije bio vezan je zbog prevelike brzine i klizavog kolovoza izleteo sa puta kod skretanja za Brđane, udario u betonski ivičnjak i banderu, sleteo u jarak i poginuo na licu mesta.

Meštani Zapolja na društvenim su mrežama komentarisali kako je 31-godišnji vozač kroz naseljeno mesto mercedesom jurio više od 180 kilometara na sat, piše portal Danica.hr koji je dobio snimak od čitalaca.

Nakon toga, na društvenim mrežama pojavio se i snimak koji je snimio vozač u trenutku nesreće u prenosu uživo. Snimak prikazuje poslednje sekunde pre nesreće i samu nesreću iz vozačeve perspektive, a na snimku se vidi kako vozač izleće s puta pri brzini od 186 kilometara na sat, preneo je Jutarnji list.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji